Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Aids test

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Wanneer moet je een aids test doen?

Aids heeft al veel verdriet veroorzaakt in de afgelopen 40 jaar. Aids kwam op in de jaren 80 en was een ziekte die altijd de dood tot gevolg had. Een medicijn of vaccin voor aids is er nog niet. Iemand met aids heeft meestal al jaren hiervoor HIV opgelopen. HIV is een SOA die je kunt krijgen door onveilig seksueel contact en door in contact te komen met besmet bloed, wonden of naalden. Wanneer we het dus over aids hebben, dan moet je het ook altijd over HIV hebben, want HIV leidt uiteindelijk tot aids. Een aids test is dus eigenlijk een HIV test. Als je dit tijdig doet, dan hoeft HIV tegenwoordig niet meer tot aids te leiden.

Lees meer over: de risicofactoren, klachten, symptomen en de behandeling.

Of: plan direct een afspraak.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Op HIV of aids testen?

Het is niet zo dat je na onveilige seks direct besmet kunt raken met aids. Je zult altijd eerst besmet raken met HIV. HIV doorloopt enkele fases, waarbij langzaam het immuunsysteem wordt afgebroken. Pas in de laatste fase wordt HIV omgezet naar aids en is het immuunsysteem al zwaar aangetast. Je kunt je beter op HIV dan op aids testen. Wanneer je een positieve HIV soa test hebt, dan kun je een behandeling gaan volgen en is er een redelijke kans dat je geen aids krijgt. HIV verdwijnt niet, maar wanneer je je tijdig laat testen, dan kun je de gevolgen zoveel mogelijk beperken.

Een test op aids bij OneDayClinic

Testen op aids hoeft in de regel niet. Voordat iemand aids krijgt, gaat er al een lange periode vooraf waarin hij of zij HIV heeft. Iemand met aids is dan allang op de hoogte van aids. Een HIV test is daarom veel zinvoller dan een aids test. Een HIV test kun je afnemen bij OneDayClinic. Wij hebben verschillende soorten HIV tests, waaronder een HIV sneltest die je in Amsterdam kunt doen. Hierbij krijg je de uitslag al binnen 90 minuten. Laat je voor de zekerheid na 12 weken nogmaals testen op HIV. Omdat er dan antistoffen te vinden zijn in je bloed, is de uitslag nog betrouwbaarder.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483