Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Chlamydia symptomen man

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Let op eventuele chlamydia symptomen bij een man

Voor zowel mannen als vrouwen is chlamydia de meest voorkomende seksuele overdraagbare aandoening (SOA). Het gevaar bij chlamydia, zit in het feit dat het overgrote deel de dragers geen klachten krijgt. Hierdoor weet je dus niet dat je besmet bent. Als je dan toch onveilige seks hebt, dan is de kans groot dat je anderen besmet met chlamydia. Chlamydia kan op diverse locaties in het lichaam aanwezig zijn. Dit hangt af van op welke wijze jij seks hebt gehad. Normaliter is chlamydia te zien in de urine. Heb jij anale seks gehad? Dan kan chlamydia zich in de anus nestelen. Bij orale seks kan chlamydia in de keel voorkomen. Ervaar jij klachten, dan kunnen de chlamydia symptomen voor de man anders zijn dan bij de vrouw.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Wat zijn de symptomen van chlamydia bij een man?

Hoewel lang niet iedereen klachten ervaart van chlamydia, is het risico hierop groter bij mannen. Bepaalde symptomen van chlamydia bij een man, zijn een branderig gevoel of pijn bij het plassen. Ook een soort van pusachtige afscheiding uit de plasbuis is een veelvoorkomend symptoom. Wanneer je wat langer met klachten door blijft lopen, dan kunnen er ook ontstekingen ontstaan aan de bijballen en/of de prostaat. Daarnaast heb je als man de kans dat je onvruchtbaar wordt. Daarom is het testen op een chlamydia zo belangrijk. Je kunt dan tijdig een chlamydia behandeling starten, zodat je volledig van chlamydia afkomt en geen nare gevolgen hoeft te dragen.

kom voor chlamydia symptomen bij mannen naar OneDayClinic

Heb jij als man last van chlamydia symptomen? Kom dan naar de kliniek van OneDayClinic. Het is belangrijk om je te laten testen, zodat je bevestiging krijg dat je besmet bent. Gelukkig zijn chlamydia symptomen bij mannen relatief eenvoudig te behandelen door middel van een antibioticakuur. De duur van de behandeling hangt voornamelijk af van de locatie in het lichaam waar je besmet bent. Naast het testen, kun jij je ook bij ons behandelen en dit kan desgewenst geheel anoniem.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483