Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Corona bloedtest

Weten of je corona hebt gehad? Doe de test op corona antistoffen!

Betrouwbare Corona Sneltest : Test uitslag in 15 min

• Afname door BIG geregistreerde artsen

• Recent goed gekeurd door de overheid

• Geen wachttijd

• Voor bedrijven : Testen mogelijk op locatie

Sinds het corona virus, ofwel het Sars-CoV-2 corona virus, zich verspreidt over de wereld zijn er veel verschillende testen op de markt gekomen.

De Corona PCR test

De meest gebruikte test is een PCR test, waarbij er wordt getest of iemand op het moment van testen het virus bij zich draagt. Dit gebeurt door middel van een swab van de neus- en mondholte, waarna er gekeken wordt of er zich genetisch materiaal (RNA) van het virus op deze plekken bevindt. Dit toont aan of een persoon nu ziek is, maar niet of iemand een maand of zelfs een week geleden het corona virus heeft gehad.

Corona bloed test

Om dit te onderzoeken moet je bloedonderzoek doen (een serologische test). Er wordt dan in het bloed gekeken naar antistoffen tegen het corona virus. Als er antistoffen worden gevonden betekent het dat je het corona virus hebt gehad. Houd rekening met de window periode van de serologische test

Corona antigeen sneltest – uitslag 15 min

Daarnaast bieden wij een corona antigeen sneltest aan. Hierbij is de uitslag in 15 min bekend. Deze test is goedgekeurd door de overheid.

Kom je een Corona test doen bij Onedayclinic houdt rekening met het volgende:

  • Het is verplicht om met mondkapje naar de afspraak te komen
  • Je wordt opgehaald bij de ingang
  • Wij testen alleen mensen ZONDER klachten!

Goedgekeurde betrouwbare corona testen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Heb jij in het verleden corona opgelopen? Doe de corona bloedtest

Je hoeft momenteel geen last van corona te hebben, maar herinner je je dat je enkele maanden wel verschijnselen had die op corona kunnen wijzen? Mogelijk heb je toen geen corona test ondergaan en waren de klachten niet ernstig genoeg om naar een arts of ziekenhuis te gaan? Je weet dus eigenlijk niet of je corona hebt gehad. Dit kan handig zijn om te weten, want als je genezen bent, dan ben je mogelijk niet meer besmettelijk voor anderen. Je kunt hierachter komen door een corona bloedtest te laten afnemen.

Wat houden corona bloedtesten in?

Of je corona hebt gehad, kan worden aangetoond door een corona bloedtest te laten afnemen. Dit wordt ook wel eens een serologische test genoemd. In het bloed moeten dan antistoffen tegen corona zitten. Deze stoffen worden opgebouwd wanneer je besmet bent met corona. Tijdens de corona bloedtesten wordt een buisje bloed afgenomen en in het lab onderzocht op antistoffen. Worden er antistoffen in het bloed gevonden? Dan wijst dit erop dat je in het verleden corona hebt gehad. Wanneer je dus benieuwd bent of je corona hebt gehad of dat bepaalde klachten in het verleden op corona wezen, dan kan het nuttig zijn om de bloedtest uit te laten voeren.

Een bloedtest corona bij OneDayClinic

Ben jij ook benieuwd of je ooit al eens in aanraking bent geweest met corona? De enige manier waarop dit is aan te tonen, is door een bloedtest corona te laten uitvoeren. Dit kan bij OneDayClinic. Onze bloedtest corona is een betrouwbare test en goedgekeurd door de overheid. Houd voordat je een afspraak maakt voor een bloedtest wel rekening met de windowperiode. Dit is de tijd tussen het optreden van de eerste klachten en het moment van opbouwen van antistoffen. De windowperiode bij corona is 14 tot 21 dagen.

Lees meer over: type testen, onze werkwijze, locaties en meer.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

swap-5

Waarom Onedayclinic?

  • RIVM goed gekeurde betrouwbare  Corona antistof (bloed) testen / PCR testen
  • Nu ook de corona antigeen sneltest uitslag in 15 min
  • Gecertificeerd laboratorium
  • BIG geregistreerde artsen

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483