Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Corona sneltest

Weten of je corona hebt gehad? Doe de test op corona antistoffen!

Betrouwbare Corona Sneltest : Test uitslag in 15 min

• Afname door BIG geregistreerde artsen

• Recent goed gekeurd door de overheid

• Geen wachttijd

• Voor bedrijven : Testen mogelijk op locatie

Sinds het corona virus, ofwel het Sars-CoV-2 corona virus, zich verspreidt over de wereld zijn er veel verschillende testen op de markt gekomen.

De Corona PCR test

De meest gebruikte test is een PCR test, waarbij er wordt getest of iemand op het moment van testen het virus bij zich draagt. Dit gebeurt door middel van een swab van de neus- en mondholte, waarna er gekeken wordt of er zich genetisch materiaal (RNA) van het virus op deze plekken bevindt. Dit toont aan of een persoon nu ziek is, maar niet of iemand een maand of zelfs een week geleden het corona virus heeft gehad.

Corona bloed test

Om dit te onderzoeken moet je bloedonderzoek doen (een serologische test). Er wordt dan in het bloed gekeken naar antistoffen tegen het corona virus. Als er antistoffen worden gevonden betekent het dat je het corona virus hebt gehad. Houd rekening met de window periode van de serologische test

Corona antigeen sneltest – uitslag 15 min

Daarnaast bieden wij een corona antigeen sneltest aan. Hierbij is de uitslag in 15 min bekend. Deze test is goedgekeurd door de overheid.

Kom je een Corona test doen bij Onedayclinic houdt rekening met het volgende:

  • Het is verplicht om met mondkapje naar de afspraak te komen
  • Je wordt opgehaald bij de ingang
  • Wij testen alleen mensen ZONDER klachten!

Goedgekeurde betrouwbare corona testen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Kom er op snelle wijze achter of je corona hebt met een corona sneltest

Wereldwijd grijpt covid-19, in de volksmond corona virus in rap tempo om zich heen. Er zijn al miljoenen mensen besmet en honderdduizenden doden gevallen. Vooral mensen die tot een bepaalde risicogroep behoren, lopen extra risico, zoals ouderen en mensen met onderliggende medische problemen. Toch kun je corona krijgen zonder dat je klachten ervaart. Als je geen klachten hebt, dan zul je in de regel ook geen corona test afleggen. Ben je toch wel benieuwd of je corona hebt en je hebt geen klachten? Doe dan de corona sneltest.

Snelle uitslag bij corona sneltesten

Wanneer mensen klachten hebben die kunnen wijzen op corona, dan laten zij zich testen om zeker te weten dat ze met corona van doen hebben. Normaliter wordt hiervoor een PCR test gebruikt. Bij deze test wordt materiaal uit de neus en de keel genomen met een lange wattenstaaf. Het materiaal wordt vervolgens onderzocht op genetisch materiaal van corona. Als dit materiaal aanwezig is, dan heb je corona. Omdat een PCR test veelvuldig wordt uitgevoerd, kun je hier niet overal voor terecht en al helemaal niet als je geen klachten hebt. In dit geval kun je op corona sneltesten.

Een sneltest corona bij OneDayClinic

Je hebt geen klachten maar je bent wel benieuwd of je corona hebt? Het kan bijvoorbeeld zijn dat je de afgelopen tijd contact hebt gehad met iemand die achteraf besmet bleek met corona? Als je geen klachten hebt, dan is het lastig om ergens terecht te kunnen om te testen. Dit kan wel bij OneDayClinic. De sneltest corona wordt op dezelfde manier uitgevoerd als de PCR test. Er wordt materiaal uit je neus en keel genomen en onderzocht. Alleen wordt er niet gekeken naar het genetisch materiaal van het virus, maar naar de oppervlakte eiwitten, ook wel antigenen genoemd. De sneltest corona geeft al een uitslag binnen 15 minuten. Je weet dus vrijwel direct waar je aan toe bent.

Lees meer over: het virus, de soorten testen en de locaties.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

swap-5

Waarom Onedayclinic?

  • RIVM goed gekeurde betrouwbare  Corona antistof (bloed) testen / PCR testen
  • Nu ook de corona antigeen sneltest uitslag in 15 min
  • Gecertificeerd laboratorium
  • BIG geregistreerde artsen

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483