Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Coronatest Amstelveen

Weten of je corona hebt gehad? Doe de test op corona antistoffen!

Betrouwbare Corona Sneltest : Test uitslag in 15 min

• Afname door BIG geregistreerde artsen

• Recent goed gekeurd door de overheid

• Geen wachttijd

• Voor bedrijven : Testen mogelijk op locatie

Sinds het corona virus, ofwel het Sars-CoV-2 corona virus, zich verspreidt over de wereld zijn er veel verschillende testen op de markt gekomen.

De Corona PCR test

De meest gebruikte test is een PCR test, waarbij er wordt getest of iemand op het moment van testen het virus bij zich draagt. Dit gebeurt door middel van een swab van de neus- en mondholte, waarna er gekeken wordt of er zich genetisch materiaal (RNA) van het virus op deze plekken bevindt. Dit toont aan of een persoon nu ziek is, maar niet of iemand een maand of zelfs een week geleden het corona virus heeft gehad.

Corona bloed test

Om dit te onderzoeken moet je bloedonderzoek doen (een serologische test). Er wordt dan in het bloed gekeken naar antistoffen tegen het corona virus. Als er antistoffen worden gevonden betekent het dat je het corona virus hebt gehad. Houd rekening met de window periode van de serologische test

Corona antigeen sneltest – uitslag 15 min

Daarnaast bieden wij een corona antigeen sneltest aan. Hierbij is de uitslag in 15 min bekend. Deze test is goedgekeurd door de overheid.

Kom je een Corona test doen bij Onedayclinic houdt rekening met het volgende:

  • Het is verplicht om met mondkapje naar de afspraak te komen
  • Je wordt opgehaald bij de ingang
  • Wij testen alleen mensen ZONDER klachten!

Goedgekeurde betrouwbare corona testen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Laat een coronatest in Amstelveen uitvoeren

Je kunt tegenwoordig geen journaal aanzetten of een krant openslaan of het gaat wel over corona. Corona heeft een zeer grote impact op de gehele maatschappij. Niet alleen in Nederland, wereldwijd weet het virus om zich heen te grijpen. Het is begrijpelijk dat je extra voorzichtig bent en zoveel mogelijk het risico op besmetting wilt voorkomen. Heb je klachten, dan moet je je zeker laten testen. Maar ook als je geen klachten hebt en toch een vermoeden hebt dat je misschien corona zou kunnen hebben, is een coronatest in Amstelveen aan te raden.

Kies uit de coronatesten in Amstelveen

Er kunnen verschillende redenen zijn om je te laten coronatesten in Amstelveen. Uiteraard als je klachten hebben die wijzen op corona. Maar je kunt ook een test doen als je contact hebt gehad met een besmet persoon of als je vermoedt dat jij corona hebt, maar geen klachten ervaart. Je kunt in Amstelveen terecht voor verschillende coronatesten. Heb je in het verleden klachten gehad, maar heb je je niet laten testen? Met een corona bloedtest kom je erachter of dit toen inderdaad corona is geweest. Wil je weten of je op dit moment besmet bent? Kies dan voor de betrouwbare PCR test of corona sneltest.

Test in Amstelveen op corona bij OneDayClinic

Als je wilt weten of je besmet bent met corona of dat je in het verleden corona hebt gehad en je woont in Amstelveen of omgeving? Test in Amstelveen op corona bij OneDayClinic. In onze Amstelveense kliniek ben je welkom om een PCR test of sneltest uit te laten voeren om erachter te komen of je op dit moment besmet bent. Een bloedtest kan ook, dan achterhalen wij voor je of je in het verleden corona hebt gehad. Uiteraard geldt in onze vestiging dat je een mondkapje moet dragen en onze artsen zijn ook uitgerust met de nodige beschermende kleding.

Lees meer over: het virus, de soorten testen en de locaties.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

swap-5

Waarom Onedayclinic?

  • RIVM goed gekeurde betrouwbare  Corona antistof (bloed) testen / PCR testen
  • Nu ook de corona antigeen sneltest uitslag in 15 min
  • Gecertificeerd laboratorium
  • BIG geregistreerde artsen

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483