Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Coronatest Den Haag

Weten of je corona hebt gehad? Doe de test op corona antistoffen!

Betrouwbare Corona Sneltest : Test uitslag in 15 min

• Afname door BIG geregistreerde artsen

• Recent goed gekeurd door de overheid

• Geen wachttijd

• Voor bedrijven : Testen mogelijk op locatie

Sinds het corona virus, ofwel het Sars-CoV-2 corona virus, zich verspreidt over de wereld zijn er veel verschillende testen op de markt gekomen.

De Corona PCR test

De meest gebruikte test is een PCR test, waarbij er wordt getest of iemand op het moment van testen het virus bij zich draagt. Dit gebeurt door middel van een swab van de neus- en mondholte, waarna er gekeken wordt of er zich genetisch materiaal (RNA) van het virus op deze plekken bevindt. Dit toont aan of een persoon nu ziek is, maar niet of iemand een maand of zelfs een week geleden het corona virus heeft gehad.

Corona bloed test

Om dit te onderzoeken moet je bloedonderzoek doen (een serologische test). Er wordt dan in het bloed gekeken naar antistoffen tegen het corona virus. Als er antistoffen worden gevonden betekent het dat je het corona virus hebt gehad. Houd rekening met de window periode van de serologische test

Corona antigeen sneltest – uitslag 15 min

Daarnaast bieden wij een corona antigeen sneltest aan. Hierbij is de uitslag in 15 min bekend. Deze test is goedgekeurd door de overheid.

Kom je een Corona test doen bij Onedayclinic houdt rekening met het volgende:

  • Het is verplicht om met mondkapje naar de afspraak te komen
  • Je wordt opgehaald bij de ingang
  • Wij testen alleen mensen ZONDER klachten!

Goedgekeurde betrouwbare corona testen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Laat een coronatest in Den Haag uitvoeren

Het zijn tegenwoordig ongekende tijden, waarbij je voortdurend op je hoede moet zijn om niet in aanraking te komen met corona. Wanneer je namelijk besmet bent met corona, dan moet je in quarantaine. Heb je onderliggende klachten, dan loop je een extra groot risico om ernstig ziek te worden. Juist dan is het helemaal van belang om voorzichtig te zijn. Maar je kunt ook besmet zijn en geen klachten hebben. Dit houdt in dat jij besmettelijk bent voor anderen, helemaal als je niet van je besmetting op de hoogte bent en gewoon met allerlei mensen contact hebt. Doe daarom een coronatest in Den Haag om bevestiging te krijgen of je wel of niet besmet bent.

Doe de corona sneltest in Den Haag

Een snelle uitslag van een coronatest kan van groot belang zijn. Mocht je namelijk positief testen, dan kun je direct in quarantaine gaan is er geen kans dat je anderen besmet. Daarom zijn er de afgelopen maanden veel sneltesten op de markt gekomen. Ook bij OneDayClinic in Den Haag is het mogelijk om gebruik te maken van een sneltest. Onze corona sneltest in Den Haag is goedgekeurd door de overheid en je krijgt een betrouwbare uitslag al na 15 minuten. De sneltest werkt op dezelfde wijze als de PCR test. Alleen om een snelle uitslag te bereiken, wordt er onderzocht op de aanwezigheid van antigenen van het virus, in plaats van op het genetisch materiaal.

Een betrouwbare uitslag met een PCR coronatest in Den Haag

De meest gebruikelijke coronatest die je kunt laten doen is de PCR coronatest in Den Haag. Hierbij wordt er met een lange wattenstaaf materiaal uit je neus en keel afgenomen. Dit materiaal wordt onderzocht op de aanwezigheid van genetisch materiaal van het virus. De uitslag volgt binnen 3 werkdagen. Wanneer blijkt dat je positief test op corona, neem dan alle maatregelen in acht die de RIVM heeft opgesteld, zodat je geen andere mensen besmet.

Lees meer over: het virus, de soorten testen en de locaties.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

swap-5

Waarom Onedayclinic?

  • RIVM goed gekeurde betrouwbare  Corona antistof (bloed) testen / PCR testen
  • Nu ook de corona antigeen sneltest uitslag in 15 min
  • Gecertificeerd laboratorium
  • BIG geregistreerde artsen

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483