Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Coronatest Eindhoven

Weten of je corona hebt gehad? Doe de test op corona antistoffen!

Betrouwbare Corona Sneltest : Test uitslag in 15 min

• Afname door BIG geregistreerde artsen

• Recent goed gekeurd door de overheid

• Geen wachttijd

• Voor bedrijven : Testen mogelijk op locatie

Sinds het corona virus, ofwel het Sars-CoV-2 corona virus, zich verspreidt over de wereld zijn er veel verschillende testen op de markt gekomen.

De Corona PCR test

De meest gebruikte test is een PCR test, waarbij er wordt getest of iemand op het moment van testen het virus bij zich draagt. Dit gebeurt door middel van een swab van de neus- en mondholte, waarna er gekeken wordt of er zich genetisch materiaal (RNA) van het virus op deze plekken bevindt. Dit toont aan of een persoon nu ziek is, maar niet of iemand een maand of zelfs een week geleden het corona virus heeft gehad.

Corona bloed test

Om dit te onderzoeken moet je bloedonderzoek doen (een serologische test). Er wordt dan in het bloed gekeken naar antistoffen tegen het corona virus. Als er antistoffen worden gevonden betekent het dat je het corona virus hebt gehad. Houd rekening met de window periode van de serologische test

Corona antigeen sneltest – uitslag 15 min

Daarnaast bieden wij een corona antigeen sneltest aan. Hierbij is de uitslag in 15 min bekend. Deze test is goedgekeurd door de overheid.

Kom je een Corona test doen bij Onedayclinic houdt rekening met het volgende:

  • Het is verplicht om met mondkapje naar de afspraak te komen
  • Je wordt opgehaald bij de ingang
  • Wij testen alleen mensen ZONDER klachten!

Goedgekeurde betrouwbare corona testen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Doe een coronatest in Eindhoven om bevestiging over een besmetting te krijgen

Wanneer je veelvuldig met mensen in contact komt, dan moet je zeker weten dat je niet besmet bent met corona. Met een besmetting kun je al snel anderen besmetten. Als deze personen ook nog eens tot een risicogroep behoren, dan kunnen de gevolgen erg groot zijn. Veel mensen die in het ziekenhuis terechtkomen behoren namelijk tot een bepaalde risicogroep, zoals ouderen en mensen met onderliggende klachten. De kans op besmetting is groot als je weet dat je ooit in contact bent geweest met iemand die achteraf met corona besmet leek. Om uit te sluiten dat jij ook besmet bent, doe dan een coronatest in Eindhoven.

 

De corona sneltest in Eindhoven geeft een snelle uitslag

Het is begrijpelijk dat als je onzeker bent over het feit of je mogelijk besmet bent met corona, dat je dit zo snel mogelijk wilt weten. Lang wachten totdat je de uitslag krijgt, kan bepaalde risico´s inhouden. Je zult zo nog met mensen in aanraking kunnen komen en mocht je besmet zijn ook deze mensen besmetten. Bij een snelle uitslag kun je direct in quarantaine gaan en de nodige maatregelen treffen om niemand te besmetten. De corona sneltest in Eindhoven kun je laten afnemen bij OneDayClinic. Deze sneltest die op dezelfde wijze wordt uitgevoerd als een PCR test, zal binnen 15 minuten een uitslag geven.

Doe een PCR coronatest in Eindhoven bij OneDayClinic

OneDayClinic heeft in het gehele land diverse klinieken. Voor een PCR coronatest in Eindhoven kun je hier in onze vestiging terecht. Wil je een betrouwbare uitslag, dan is de PCR coronatest de meest gevraagde test. Tijdens de test wordt er met een lange wattenstaat in je neus en keel gegaan om materiaal af te nemen. Het materiaal wordt in het laboratorium onderzocht op de aanwezigheid van het virus. Als het virus aanwezig is, houdt dit in dat je op dit moment corona hebt en moet je je houden aan de richtlijnen van het RIVM.

Lees meer over: het virus, de soorten testen en de locaties.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

swap-5

Waarom Onedayclinic?

  • RIVM goed gekeurde betrouwbare  Corona antistof (bloed) testen / PCR testen
  • Nu ook de corona antigeen sneltest uitslag in 15 min
  • Gecertificeerd laboratorium
  • BIG geregistreerde artsen

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483