Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Coronatest Nijmegen

Weten of je corona hebt gehad? Doe de test op corona antistoffen!

Betrouwbare Corona Sneltest : Test uitslag in 15 min

• Afname door BIG geregistreerde artsen

• Recent goed gekeurd door de overheid

• Geen wachttijd

• Voor bedrijven : Testen mogelijk op locatie

Sinds het corona virus, ofwel het Sars-CoV-2 corona virus, zich verspreidt over de wereld zijn er veel verschillende testen op de markt gekomen.

De Corona PCR test

De meest gebruikte test is een PCR test, waarbij er wordt getest of iemand op het moment van testen het virus bij zich draagt. Dit gebeurt door middel van een swab van de neus- en mondholte, waarna er gekeken wordt of er zich genetisch materiaal (RNA) van het virus op deze plekken bevindt. Dit toont aan of een persoon nu ziek is, maar niet of iemand een maand of zelfs een week geleden het corona virus heeft gehad.

Corona bloed test

Om dit te onderzoeken moet je bloedonderzoek doen (een serologische test). Er wordt dan in het bloed gekeken naar antistoffen tegen het corona virus. Als er antistoffen worden gevonden betekent het dat je het corona virus hebt gehad. Houd rekening met de window periode van de serologische test

Corona antigeen sneltest – uitslag 15 min

Daarnaast bieden wij een corona antigeen sneltest aan. Hierbij is de uitslag in 15 min bekend. Deze test is goedgekeurd door de overheid.

Kom je een Corona test doen bij Onedayclinic houdt rekening met het volgende:

  • Het is verplicht om met mondkapje naar de afspraak te komen
  • Je wordt opgehaald bij de ingang
  • Wij testen alleen mensen ZONDER klachten!

Goedgekeurde betrouwbare corona testen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Doe een coronatest in Nijmegen

Het corona virus heeft zich door het gehele land verspreid. Er zijn regio´s waar een bovengemiddeld aantal besmettingen zijn en er zijn regio´s waar de besmettingsgraad nog wel meevalt. Daarom gelden er vooral landelijke maatregelen, maar gemeentes hebben zelf ook beperkte bevoegdheden om bepaalde maatregelen door te voeren. Woon je in Nijmegen of omgeving en ben je benieuwd of je corona hebt of misschien hebt gehad? Doe dan een coronatest in Nijmegen. Met een betrouwbare uitslag weet je bijvoorbeeld of je op dit moment besmet bent of in het verleden corona hebt gehad. Bij een positieve coronatest in Nijmegen zul je de maatregelen moeten volgen die het RIVM heeft uitgevaardigd.

Welke soort coronatesten in Nijmegen?

Je kunt voor verschillende soorten coronatesten in Nijmegen terecht. Het kan zijn dat je helemaal geen klachten hebt, maar dat je wel in contact bent geweest met een corona besmet persoon? Volgens de regels van het RIVM moet je dan 7 tot 14 dagen in quarantaine. Maar dan weet je uiteraard nog steeds niet of je wel besmet bent. De meest gekozen test hiervoor is de PCR test. Met een lange wattenstaaf wordt in je neus en keel gegaan om materiaal af te nemen. Dit materiaal wordt onderzocht op genetisch materiaal van het virus. Als dit aanwezig blijkt te zijn, dan ben je inderdaad besmet met corona. Een andere test is de corona sneltest. De werkwijze is op dezelfde manier als de PCR test, maar er wordt onderzocht op de aanwezigheid van antigenen. Deze test levert binnen 15 minuten een uitslag op.

Test in Nijmegen op corona bij OneDayClinic

Wil jij je in Nijmegen op corona testen? Dan kun je een test in Nijmegen op corona laten uitvoeren bij OneDayClinic. Op onze locatie zijn diverse testen voorhanden, zoals de PCR test en de sneltest. Met deze testen om je te weten of je daadwerkelijk besmet bent. Je kunt ook de corona bloedtest doen. Deze test geeft aan of je in het verleden besmet bent geweest met corona.

Lees meer over: het virus, de soorten testen en de locaties.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

swap-5

Waarom Onedayclinic?

  • RIVM goed gekeurde betrouwbare  Corona antistof (bloed) testen / PCR testen
  • Nu ook de corona antigeen sneltest uitslag in 15 min
  • Gecertificeerd laboratorium
  • BIG geregistreerde artsen

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483