Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Coronatest Utrecht

Weten of je corona hebt gehad? Doe de test op corona antistoffen!

Betrouwbare Corona Sneltest : Test uitslag in 15 min

• Afname door BIG geregistreerde artsen

• Recent goed gekeurd door de overheid

• Geen wachttijd

• Voor bedrijven : Testen mogelijk op locatie

Sinds het corona virus, ofwel het Sars-CoV-2 corona virus, zich verspreidt over de wereld zijn er veel verschillende testen op de markt gekomen.

De Corona PCR test

De meest gebruikte test is een PCR test, waarbij er wordt getest of iemand op het moment van testen het virus bij zich draagt. Dit gebeurt door middel van een swab van de neus- en mondholte, waarna er gekeken wordt of er zich genetisch materiaal (RNA) van het virus op deze plekken bevindt. Dit toont aan of een persoon nu ziek is, maar niet of iemand een maand of zelfs een week geleden het corona virus heeft gehad.

Corona bloed test

Om dit te onderzoeken moet je bloedonderzoek doen (een serologische test). Er wordt dan in het bloed gekeken naar antistoffen tegen het corona virus. Als er antistoffen worden gevonden betekent het dat je het corona virus hebt gehad. Houd rekening met de window periode van de serologische test

Corona antigeen sneltest – uitslag 15 min

Daarnaast bieden wij een corona antigeen sneltest aan. Hierbij is de uitslag in 15 min bekend. Deze test is goedgekeurd door de overheid.

Kom je een Corona test doen bij Onedayclinic houdt rekening met het volgende:

  • Het is verplicht om met mondkapje naar de afspraak te komen
  • Je wordt opgehaald bij de ingang
  • Wij testen alleen mensen ZONDER klachten!

Goedgekeurde betrouwbare corona testen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Ga voor een betrouwbare coronatest in Utrecht

Corona heeft grote invloed op ieders leven. Ook als je geen corona hebt, merk je nog steeds de invloed van het virus door alle maatregelen die er afgekondigd zijn. Ben je wel besmet met corona, dan hangt het vaak van je algehele lichamelijke gesteldheid af in hoeverre je hiervan last krijgt. Ouderen en mensen die al onderliggende klachten hebben, lopen het meeste risico om grote gevolgen te ervaren. Bij mensen die gezond zijn ontstaan er soms milde klachten, maar het kan ook zijn dat je helemaal niets merkt. Wil je zeker weten of je geen corona hebt en woon je in Utrecht of omgeving? Doe dan een coronatest in Utrecht.

De corona sneltest in Utrecht als je een snelle uitslag wilt

Er zijn tegenwoordig diverse soorten corona sneltesten op de markt. Niet iedere sneltest is even betrouwbaar. Wil je snel de uitslag weten door middel van een sneltest? Meld je dan voor een corona sneltest in Utrecht bij OneDayClinic. Onze sneltest is namelijk goedgekeurd door de overheid en daarmee wordt de betrouwbaarheid bevestigd. Nadat materiaal uit je neus en keel is afgenomen, krijg je de uitslag van de test al binnen 15 minuten. Je bent dus direct op de hoogte of je wel of niet besmet bent. Bij een positieve uitslag kun je direct maatregelen treffen om geen anderen te besmetten.

Een goede PCR coronatest in Utrecht bij OndDayClinic

OneDayClinic heeft in het gehele land diverse klinieken. Voor een PCR coronatest in Eindhoven kun je hier in onze vestiging terecht. Wil je een betrouwbare uitslag, dan is de PCR coronatest de meest gevraagde test. Tijdens de test wordt er met een lange wattenstaat in je neus en keel gegaan om materiaal af te nemen. Het materiaal wordt in het laboratorium onderzocht op de aanwezigheid van het virus. Als het virus aanwezig is, houdt dit in dat je op dit moment corona hebt en moet je je houden aan de richtlijnen van het RIVM.

Lees meer over: het virus, de soorten testen en de locaties.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

swap-5

Waarom Onedayclinic?

  • RIVM goed gekeurde betrouwbare  Corona antistof (bloed) testen / PCR testen
  • Nu ook de corona antigeen sneltest uitslag in 15 min
  • Gecertificeerd laboratorium
  • BIG geregistreerde artsen

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen