Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Covid-19 test

Weten of je corona hebt gehad? Doe de test op corona antistoffen!

Betrouwbare Corona Sneltest : Test uitslag in 15 min

• Afname door BIG geregistreerde artsen

• Recent goed gekeurd door de overheid

• Geen wachttijd

• Voor bedrijven : Testen mogelijk op locatie

Sinds het corona virus, ofwel het Sars-CoV-2 corona virus, zich verspreidt over de wereld zijn er veel verschillende testen op de markt gekomen.

De Corona PCR test

De meest gebruikte test is een PCR test, waarbij er wordt getest of iemand op het moment van testen het virus bij zich draagt. Dit gebeurt door middel van een swab van de neus- en mondholte, waarna er gekeken wordt of er zich genetisch materiaal (RNA) van het virus op deze plekken bevindt. Dit toont aan of een persoon nu ziek is, maar niet of iemand een maand of zelfs een week geleden het corona virus heeft gehad.

Corona bloed test

Om dit te onderzoeken moet je bloedonderzoek doen (een serologische test). Er wordt dan in het bloed gekeken naar antistoffen tegen het corona virus. Als er antistoffen worden gevonden betekent het dat je het corona virus hebt gehad. Houd rekening met de window periode van de serologische test

Corona antigeen sneltest – uitslag 15 min

Daarnaast bieden wij een corona antigeen sneltest aan. Hierbij is de uitslag in 15 min bekend. Deze test is goedgekeurd door de overheid.

Kom je een Corona test doen bij Onedayclinic houdt rekening met het volgende:

  • Het is verplicht om met mondkapje naar de afspraak te komen
  • Je wordt opgehaald bij de ingang
  • Wij testen alleen mensen ZONDER klachten!

Goedgekeurde betrouwbare corona testen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Doe een Covid-19 test voor zekerheid over een mogelijke besmetting

Covid-19 oftewel corona houdt de hele wereld al enkele maanden in zijn greep. Ook Nederland heeft drastische maatregelen getroffen om verspreiding van corona zoveel mogelijk binnen de perken te houden. Een van de maatregelen om corona te traceren en onder controle te houden, is het massaal testen van de bevolking. Hoe meer er getest wordt, des te beter wordt het besmettingsgevaar in beeld gebracht. Een Covid-19 test is altijd goed om te doen, zodat je duidelijkheid krijgt of jij nu besmet bent of in het verleden corona hebt gehad. Doe dus een Covid-19 test als je klachten hebt of als je in contact bent geweest met een besmet persoon.

Waarom zou je een covid test doen?

Veel mensen die besmet raken met corona en tot bepaalde risicogroepen behoren, kunnen erg ziek worden van corona en dit kan zelfs levensbedreigend zijn. Juist deze mensen moeten beschermd worden en hier hoort een stuk verantwoording bij. Als jij gezond bent en met mensen met een risico in contact komt, dan is het heel verstandig om een covid test te doen. Zo kun je namelijk met zekerheid uitsluiten dat je niet besmet bent. Ben je wel besmet, dan moet je direct in quarantaine, zodat deze risicogroepen geen risico lopen.

Test covid snel bij OneDayClinic

Wil jij geen risico lopen om andere mensen met corona te besmetten, dan zul je het belangrijk vinden om zo er zo snel mogelijk achter te komen of je mogelijk besmet bent. Meld je hiervoor bij één van de locaties van OneDayClinic die een sneltest aanbieden. Op deze locaties kun je een test covid snel laten uitvoeren en het grote voordeel is dat je de uitslag al binnen 15 minuten krijgt. Bij deze test wordt materiaal uit je neus en keel genomen. Het materiaal wordt onderzocht op aanwezige antigenen van het virus. Als dit aanwezig is, dan heb je op dit moment corona en moet je direct de richtlijnen van het RIVM in acht nemen.

Lees meer over: het virus, de soorten testen en de locaties.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

swap-5

Waarom Onedayclinic?

  • RIVM goed gekeurde betrouwbare  Corona antistof (bloed) testen / PCR testen
  • Nu ook de corona antigeen sneltest uitslag in 15 min
  • Gecertificeerd laboratorium
  • BIG geregistreerde artsen

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483