OneDayClinic employees

 

 

Amit Veuger-Atwal

In 2015 begonnen met haar eigen bedrijf, OneDayClinic, in Amsterdam. Dit heeft ze opgericht na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als arts. Dit in de volgende functies:

  • Cardiologie
  • Interne geneeskunde

Superviserende arts bij GGD
De verantwoordelijkheid en supervisie over de verpleegkundigen en artsen die werkzaam waren op de SOA-poli. Tijdens haar tijd bij de GGD heeft zij samen gewerkt met professor Faber, van het AMC, en de protocollen van de SOA-poli herschreven.

Tegenwoordig is zij de trotse eigenaar van OneDayClinic.

“Amit Veuger-Atwal: Ik ben destijds mijn SOA-kliniek begonnen, om de mensen die buiten de risicogroepen vallen, tevens ook binnen die risicogroepen zitten een anonieme, betrouwbare en binnen 48-uur resultaatgerichte SOA-test aan te bieden”. 

Amber Winsveen

Is in 2016 afgestudeerd als Arts aan de Universiteit in Utrecht. Waarna zij één jaar is gaan lesgeven aan Verpleegkundigen aan de Hogeschool in Utrecht.

Sinds juli 2017 is Amber Winsveen werkzaam bij OneDayClinic in Utrecht. Een van haar meest leuke momenten tijdens haar werk is de klant een fijn en vertrouwt gevoel te geven, wanneer zij binnen komen en weer vertrekken. Dit in combinatie met de expertise en ervaring kan Amber de spanning wegnemen.

AFSPRAAK MAKEN
BACK