Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA test Abcoude

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*, in Amsterdam zelfs in 2 uur!

Anonieme test en behandeling
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en BIG geregistreerde artsen

OneDayClinic is de enige privékliniek die door SOA Aids Nederland is bestempeld als “betrouwbare aanbieder van SOA-zorg.

soaaidsnederland-logo

Laat een SOA test in Abcoude doen als je om je gezondheid geeft

Heb jij een actief seksleven met veel wisselende partners en gebruik je af en toe geen voorbehoedsmiddelen? Je zult dan ongetwijfeld wel op de hoogte zijn van welke risico´s je loopt. Een SOA is tijdens onveilige seksuele contacten erg gemakkelijk door te geven. Jij kunt het van een bedpartner krijgen en vervolgens weer doorgeven aan iemand anders met wie je het bed deelt. Doorbreek dit en laat telkens nadat je onveilige seks hebt gehad, een SOA test in Abcoude doen. Uiteraard is een negatieve test geen vrijbrief om onveilig te blijven vrijen, wees je dus bewust van het risico die je telkens weer loopt.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Amsterdam

Spuistraat 239, 1012 VP Amsterdam
Noord-Holland
     085-0703483
maandag7:30 - 21:30
dinsdag7:30 - 21:30
woensdag8:00 - 18:00
donderdag8:30 - 21:00
vrijdag8:00 - 17:00
zaterdag9:00 - 17:30
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Onze soa kliniek in Amsterdam zit aan de Spuistraat 239 op de eerste verdieping en is zeer makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer, de auto als de fiets. Vanaf Amsterdam Centraal sta je binnen 10-15 minuten bij ons voor de deur. Je auto parkeren kan om de hoek in de parkeergarage van de Bijenkorf. De ingang is via de apotheek. In de avond graag op de bel Spui medisch centrum drukken om binnen te komen.

SOA test Amsterdam

Wat kost een SOA test in Amsterdam?

Wij werken met verschillende pakketten. Onderstaande zijn daarvan de meest gekozen. Let op, afhankelijk van jouw situatie kan het zo zijn dat er een ander pakket of aanvullende testen (en daardoor kosten) nodig zijn. Dit zijn echter uitzonderingssituaties.

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen (in Amsterdam)

Iedere soa veroorzaakt andere klachten, want er zijn veel verschillende seksueel overdraagbare aandoeningen. Bij OneDayClinic Amsterda laat je je testen voor een bijzonder groot aantal soa’s. Denk onder andere aan:

Daarnaast kies je uit verschillende manieren om soa’s te testen.

Sneltesten in Amsterdam

Wij hebben als enige in Nederland een sneltest voor Gonorroe, Chlamydia, HPV en HIV. De HIV RNA sneltest kan al 10 dagen na het seksueel contact worden gedaan. Ook deze sneltesten kun je geheel anoniem laten afnemen. De uitslag volgt in 2 uur. Dit kan zowel per mail als telefonisch.

Soa Kliniek Amsterdam

Moet ik een soa test doen?

Een soa test doen sluit uit of je een seksueel overdraagbare aandoening hebt. De reden om te testen maakt niet uit: of je nu klachten hebt of voor de zekerheid een controle wil laten uitvoeren. Bij OneDayClinic kun je terecht wanneer je maar wilt en een SOA test afspraak maken. Zo zorg je ervoor dat je uitsluit dat je besmettelijk bent voor een ander. Je kunt namelijk een soa hebben zonder dat je dit weet en zonder dat je klachten hebt. Weet je niet zeker of je een soa test wilt doen? Verstandig is het om een soa test te laten doen als:

 • je de afgelopen tijd onveilige seks hebt gehad;
 • je klachten ondervindt, zoals blaasjes, wratten, extra afscheiding of een branderig gevoel bij het plassen;
 • je een condoom gebruikt hebt, maar deze gescheurd is;
 • je graag wilt vrijen zonder condoom;
 • een bedpartner je gewaarschuwd heeft;
 • je zwanger bent en je een eventuele soa niet wilt overdragen op je kind.

Doe onze soa testwijzer en check welke soa test jij eventueel nodig hebt. Zodra je een test hebt gekozen, op basis van de klachten die je ondervindt (of andere redenen die je hebt), maak je bij ons in Amsterdam snel en gemakkelijk een afspraak. Een soa test doen kan voor sommige mensen een spannende ervaring zijn. Wij zijn ons hiervan bewust en helpen je daarom met de meest zorgvuldige zorg en discretie.

Hoe werkt een soa test?

1 - Afspraak maken

Veilig en anoniem online een afspraak maken.

2 - Bezoek kliniek

Bij een kliniek of testpunt wordt het onderzoek uitgevoerd.

3 - Check de uitslag

Vul je persoonlijke code in op de website en bekijk de uitslag.

Vaak kun je al binnen één dag terecht in onze kliniek in Amsterdam, wanneer je online een afspraak hebt gemaakt. De afspraak ziet er als volgt uit:

 1. Een gesprek met een van onze ervaren artsen, om samen te bepalen welke test het beste past bij jouw situatie (afhankelijk van je situatie en je klachten)
 2. De daadwerkelijke test (in het geval van chlamydia, gonorroe, trichomonas en mycoplasma): bij mannen vaak door middel van een urinetest, bij vrouwen vaak via een wattenstaafje waarmee vaginaal vocht wordt afgenomen
 3. We onderzoeken de urine of het wattenstaafje vervolgens op de aanwezigheid van chlamydia en gonorroe. De uitslag hiervan is meestal binnen 1 werkdag bekend
 4. Andere soa testen (hepatitis, hiv en syfilis) voeren we uit met een bloedonderzoek. We nemen bloed af voor labonderzoek, waarna we de uitslag binnen 1 werkdag  vaststellen

Heb je vragen over de soa’s of onze service, kijk dan eens in onze FAQ. Bij OneDayClinic Amstedam test je anoniem op diverse soa’s (onafhankelijk van het type soa). We zijn er om je te helpen je seksuele gezondheid te bevorderen.

Ik heb een soa, wat nu?

Afhankelijk van de uitslag weet je of je een soa hebt en dus ook of er een behandeling nodig is. Bij een negatieve uitslag is er geen behandeling nodig.

Een positieve uitslag houdt in dat je een soa hebt. Wij kunnen je dan behandelen in één van de soa klinieken. Ook hier gaan we geheel anoniem te werk als dat je voorkeur heeft. Heb je ergens anders een soa test gedaan en heb je uitslag daarvan? Neem deze testuitslag dan mee, zodat wij je kunnen behandelen. Check ook onze prijslijst voor de prijzen van de verschillende soa behandelingen.

Op welke SOA testen in Abcoude?

Als je op zoek gaat naar een SOA kliniek in Abcoude of omgeving, dan kom je ongetwijfeld OneDayClinic tegen. Je kunt een SOA test inplannen. Wij hebben een tweetal klinieken bij jou in de buurt, namelijk in Amstelveen en in het centrum van Amsterdam. Je weet uiteraard niet op welk soort SOA je moet testen. Daarvoor hebben wij deskundige en BIG geregistreerde artsen. Tijdens het consult worden er wat persoonlijke vragen gesteld over je seksuele contacten. Dit is nodig, zodat de arts kan vaststellen in welke mate je een risico hebt gelopen en welke testen je moet doen. Wij laten de testen onderzoeken in een ISO-gecertificeerd laboratorium, zodat je altijd een betrouwbare uitslag krijgt.

Je kunt een SOA test anoniem in Abcoude doen

Bij OneDayClinic staat het garanderen van jouw privacy hoog in het vaandel. Wij hebben hebben het daarom op een unieke wijze mogelijk gemaakt, om een SOA test anoniem in Abcoude te doen. Wij hoeven geen achternaam en geen adres te weten om je toch te kunnen testen. Alleen een voornaam is nodig en zelfs die mag je verzinnen. Wanneer je positief test, dan heb je een behandeling nodig. Hiervoor hoef je niet naar je huisarts, dit kan wederom geheel anoniem in onze kliniek in Amstelveen of Amsterdam.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (In Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht)
 • Anoniem soa testen en behandelen ook mogelijk
 • Cash betalingen mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Ruime openingstijden (ook in het weekend)

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • T. Tasma BIG no. 69925677601
 • D. Remmelzwaal
 • L.SminkBIG no. 59926949301

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483