T: 085 070 3483 |  

Informatie SOA Test Only

Wat is een SOA test-only?

Bij OneDayClinic is het ook mogelijk om een soa test te laten verrichten zonder een afspraak bij een arts in een van onze klinieken te maken. Bekijk hier de uitleg en het stappenplan voor het boeken van een test only.

Bij een test only betaal je online de test op de website, ga je naar een afnamelocatie (vaak in een gezondheidscentrum/huisartsenpraktijk) bij jou in de buurt en laat je bloed afnemen, lever je urine en/of uitstrijk materiaal (swab) in. Hier vind je de verschillende locaties waar jij je kunt laten testen. Gebruik de testwijzer om te bepalen welke testen je nodig hebt of bel ons op 085-070 34 83 voor advies.

Moet ik een afspraak maken voor test only?

 Nee, dit hoeft niet. De test only is zonder afspraak. Check hier  de openingstijden van de afnamelocaties, zodat je niet voor een dichte deur staat.

Wat moet ik meenemen naar een test only?

Nadat je de test online hebt betaald krijg je een PDF met instructies. De PDF is gelijk het bewijs van betaling, deze moet je uitprinten en meenemen naar de afnamelocatie. Zonder PDF geen test. Belangrijk voor mannen: de urine moet minimaal 1,5 uur in de blaas hebben gezeten om betrouwbaar op soa’s te kunnen testen. Neem ochtendurine mee of ga 1,5 uur voor de afname van de test niet naar het toilet. De overige materialen voor afname zijn aanwezig op de test only locaties.

BACK