Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

OneDayClinic medewerkers

Anoniem, snel en goedkoop soa testen in Amsterdam

Is in 2015 begonnen met haar eigen bedrijf, OneDayClinic, in Amsterdam. Dit heeft ze opgericht na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als arts. Dit in de volgende functies:

  • Cardiologie
  • Interne geneeskunde

Superviserende arts bij GGD
De verantwoordelijkheid en supervisie over de verpleegkundigen en artsen die werkzaam waren op de SOA-poli. Tijdens haar tijd bij de GGD heeft zij samen gewerkt met professor Faber, van het AMC, en de protocollen van de SOA-poli herschreven.

Tegenwoordig is zij de trotse eigenaar van OneDayClinic.

“Amit Veuger-Atwal: Ik ben destijds mijn SOA-kliniek begonnen, om de mensen die buiten de risicogroepen vallen, tevens ook binnen die risicogroepen zitten een anonieme, betrouwbare en binnen 48-uur resultaatgerichte SOA-test aan te bieden”. 

Anoniem, snel en goedkoop soa testen in Den Bosch

Is onze arts-seksuoloog in Den Bosch. Zij heeft Geneeskunde gestudeerd aan de RU in Utrecht, na haar studie heeft zij van 1999 tot 2017 gewerkt als fertiliteitsarts in het ziekenhuis de Gelderse Vallei in Ede.

In 2013 heeft Judith haar post-master opleiding seksuologie afgerond. Sinds die tijd is zij tevens werkzaam als seksuoloog op de polikliniek gynaecologie in Ede. In augustus 2017 heeft Judith de deuren van OneDayClinic in Den Bosch geopend.

Naast het testen op en behandelen van SOA’s kunt u ook bij haar terecht met seksuologische problematiek.

Anoniem, snel en goedkoop soa testen in Rotterdam

Amber is in 2016 afgestudeerd als Arts aan de Universiteit in Utrecht. Amber is begonnen als medisch docent en heeft hierbij onder andere lesgegeven aan geneeskunde studenten en verpleegkundigen in opleiding.

Sinds juli 2017 is Amber lid van het team van OneDayClinic en sinds januari 2018 is zij de nieuwe locatie in Rotterdam gestart. Mede door haar achtergrond als medisch docent kan Amber u voorzien van heldere uitleg en voorlichting. Een van de meest fijne aspecten van haar werk vindt zij de cliënt een fijn en vertrouwd gevoel te geven, wanneer zij binnen komen en weer vertrekken.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen