Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA kliniek Amersfoort

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Wil jij een SOA kliniek in Amersfoort bezoeken?

Iedere keer dat jij onveilige seks hebt, loop je het risico om besmet te raken met een SOA. Dit risico is groter als je regelmatig van partner wisselt en waarmee je ook onveilige seks hebt. Hoewel een condoom nooit 100% garantie geeft, is dit veruit het meest veilige voorbehoedsmiddel om een SOA te voorkomen. Als je er toch voor kiest om geen voorbehoedsmiddelen te gebruiken, zorg dan dat je wel de gezondheid van je partners en uiteraard van jezelf beschermt. Woon je in Amersfoort, dan doe je dit door een SOA kliniek in Amersfoort of directe omgeving op te zoeken voor een SOA test.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Utrecht

Amsterdamsestraatweg 542, 3553 EN Utrecht
Utrecht
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag9:00 - 17:30
woensdag11:00 - 20:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdag9:00 - 13:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Wat is het adres en wat zijn de openingstijden?

Een soa test doen in de omgeving van de gemeente Utrecht? Maak een afspraak bij onze locatie aan de Amsterdamsestraatweg 542 in Utrecht. Met het ov, fiets of auto: je bent snel bij ons. En vanwege onze fijne ruime parkeerplaats parkeer je ook nog eens tegenover de ingang. Vanaf Utrecht Centraal station is het maar 10-15 minuten reizen!

Wat kost een soa test in Utrecht?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

OneDayClinic Utrecht heeft een breed aanbod aan soa testen:

Je voordelig en gemakkelijk laten testen op een soa doe je dus bij OneDayClinic Utrecht.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • T. Tasma BIG no. 59926949301
 • L.Smink  BIG no. 59926949301

In welke SOA klinieken in Amersfoort en omgeving kun je terecht?

Voor de betere SOA klinieken in Amersfoort en omgeving, kies je het beste voor OneDayClinic om een soa test in te plannen. Als erkende SOA privékliniek, zijn wij betrouwbaar, deskundig en stellen wij hoge eisen aan de privacy van iedereen die zich bij ons wil laten testen. De dichtstbijzijnde kliniek vanuit Amersfoort, is onze kliniek in Utrecht. Nadat je een afspraak met ons hebt gemaakt, krijg je een consult met een deskundige en BIG geregistreerde arts. De arts zal het besmettingsrisico bij je inschatten en aangeven welke SOA testen je het beste kunt doen. Je krijgt een code mee naar huis, hiermee kun je thuis de uitslag van de testen inzien.

Wil jij in de SOA kliniek anoniem in Amersfoort testen?

Voor lang niet iedereen is het bezoeken van een SOA kliniek en een SOA test afspraak zo vanzelfsprekend. Sommigen zien er erg tegenop, uit vrees voor aantasting van de privacy. Dit heeft OneDayClinic goed geregeld. In onze SOA kliniek anoniem in Amersfoort testen is namelijk mogelijk. Wij willen alleen een voornaam van je en dit mag ook fictief zijn. Andere gegevens zijn niet nodig om je te kunnen testen. Ook een eventuele behandeling bij ons, mag gewoon anoniem.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483