Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Soa kliniek Den Haag

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Bezoek de SOA kliniek in Den Haag om je te laten testen

Je laten testen op een SOA is een zeer verstandige keuze. Natuurlijk weet je van jezelf wel of je een bepaalt risico hebt gelopen tijdens het vrijen. Heb je toch zonder een condoom gevreeën of is het condoom per ongeluk gescheurd? Met een simpele SOA test weet je direct waar je aan toe bent. Mocht je besmet zijn, dan kun je je zo snel mogelijk laten behandelen en je bedpartner(s) waarschuwen. Ben je niet besmet, dan heb je in ieder geval de zekerheid en hoef je je verder geen zorgen meer te maken. Als je in Den Haag of omgeving woont, dan kun je voor een test naar de SOA kliniek in Den Haag van OneDayClinic.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Den Haag

Regentesselaan 113, 2562 CR Den-Haag
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag13:00 - 20:00
woensdag9:00 - 17:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Momenteel gesloten

2e verdieping via de lift. Naast de regentesse apotheek.

Wat kost een soa test in Den Haag?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

Laat je in onze kliniek testen en diagnosticeren op:

Laat je je bij ons testen op een soa, dan gebeurt dit volledig anoniem. Wij vinden discretie erg belangrijk en dus staat dit hoog in het vaandel. Daarnaast is OneDayClinic vaak voordeliger dan wanneer je een soa test via de huisarts doet.

Hoe werkt een soa test?

1 - Afspraak maken

Veilig en anoniem online een afspraak maken.

2 - Bezoek kliniek

Bij een kliniek of testpunt wordt het onderzoek uitgevoerd.

3 - Check de uitslag

Vul je persoonlijke code in op de website en bekijk de uitslag.

We starten met een gesprek met de arts waarbij er wordt bepaalt welke soa test je nodig hebt. Dit is afhankelijk van het risico dat je gelopen hebt, hoe en met wie je (vrouw, man of allebei) onbeschermd sekscontact hebt gehad.

Gonorroe, chlamydia ,trichomonas of mycoplasma worden door middel van een urinetest vastgesteld bij mannen. Bij vrouwen gebeurt dit met een wattenstokje dat je zelf kunt gebruiken om vocht uit de vagina af te nemen. Wil je liever dat de arts dit doet, dan is dat ook mogelijk. De uitslag van de test is vaak al binnen 1 dag bekend.
De soa testen op syfilis, hiv en hepatitis worden uitgevoerd via bloedonderzoek.

Lees de veelgestelde vragen om meer te weten te komen over soa’s en soa testen.

OneDayClinic is één van de beste SOA klinieken in Den Haag

Voor veel mensen die nog nooit in aanraking met een SOA zijn geweest, is het laten testen vaak een spannende gebeurtenis. Je weet niet hoe het in zijn werk gaat en je wilt graag dat je privacy gewaarborgd blijft. De Haagse vestiging van OneDayClinic, behoort tot één van de beste SOA klinieken in Den Haag. Als privékliniek, zijn wij van mening dat een SOA test voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk moet zijn. Ook als hiervoor volledige anonimiteit nodig is. Daarom zijn al onze vestigingen altijd discreet, zodat niemand hoeft zien dat je een SOA kliniek betreedt. Verder leveren wij hoge kwaliteit, met geregistreerde BIG artsen en verpleegkundigen en testen die worden onderzocht in een ISO-gecertificeerd laboratorium.

Bij de SOA kliniek anoniem in Den Haag laten testen

Ben jij op zoek naar SOA kliniek om anoniem in Den Haag te kunnen laten testen? Maak dan een afspraak met de vestiging van OneDayClinic in Den Haag. Wanneer jij volledig anoniem wilt blijven, dan garanderen wij dit. Je hoeft bij niet je echte persoonlijke gegevens op te geven. Wij willen graag je voornaam weten en zelfs die mag je verzinnen. Dit geldt niet alleen voor het testen. Mocht je positief testen en je wilt niet naar je huisarts, dan kun je je bij ons anoniem laten behandelen.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • R. Vink  BIG registratie no : 69927535201
 • C. Perik BIG registratie no : 39925593201

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483