Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA kliniek Houten

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Door een bezoek aan de SOA kliniek in Houten krijg je zekerheid

Je weet eigenlijk wel dat als je seks hebt, je dit veilig moet doen. Toch kan het eens voorkomen dat je onveilige seks hebt gehad. Toevallig was er geen condoom voorhanden, geen zin om de prutsen met een condoom of is er een ongelukje gebeurd en is het condoom gescheurd? Misschien voel je je nadien erg onzeker, omdat je niet weet of je het risico hebt gelopen om besmet te raken met een SOA? Maak aan alle onzekerheid een eind en bezoek een SOA kliniek in Houten. Door het doen van een SOA test, krijg je de zekerheid of je wel of niet besmet bent.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Utrecht

Amsterdamsestraatweg 542, 3553 EN Utrecht
Utrecht
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag9:00 - 17:30
woensdag11:00 - 20:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdag9:00 - 13:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Wat is het adres en wat zijn de openingstijden?

Een soa test doen in de omgeving van de gemeente Utrecht? Maak een afspraak bij onze locatie aan de Amsterdamsestraatweg 542 in Utrecht. Met het ov, fiets of auto: je bent snel bij ons. En vanwege onze fijne ruime parkeerplaats parkeer je ook nog eens tegenover de ingang. Vanaf Utrecht Centraal station is het maar 10-15 minuten reizen!

Wat kost een soa test in Utrecht?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

OneDayClinic Utrecht heeft een breed aanbod aan soa testen:

Je voordelig en gemakkelijk laten testen op een soa doe je dus bij OneDayClinic Utrecht.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • T. Tasma BIG no. 59926949301
 • L.Smink  BIG no. 59926949301

Welke SOA klinieken in Houten kiezen?

Het is begrijpelijk, dat als je nog nooit een SOA test hebt laten doen, je niet weet waar je terecht kunt. Als je op zoek bent naar SOA klinieken in Houten en omgeving, dan kijk je het beste naar Utrecht. Als dichtstbijzijnde grote stad, heeft OneDayClinic hier een vestiging van een SOA kliniek. Hier kun je een afspraak maken voor een SOA test. Je krijgt een consult met een BIG geregistreerde arts, die het risico van besmetting zal inschatten en je een advies gaat geven welke soort SOA testen je het beste kunt laten doen. De testen worden in een ISO-gecertificeerd laboratorium onderzocht, zodat je altijd een betrouwbare uitslag krijgt.

Je kunt in de SOA kliniek anoniem in Houten op een SOA testen

Vind je het spannend en/of eng om de SOA kliniek van OneDayClinic in Utrecht te bezoeken? Wij bieden ook de mogelijkheid om in onze SOA kliniek anoniem in Houten te testen en onze locaties zijn altijd discreet. Doordat wij geen persoonlijke gegevens van je verlangen, maakt dit de drempel om ons te bezoeken hopelijk wat lager. Je anonimiteit garanderen wij ook, als je positief test en je bij ons een behandeling wilt. Wij zorgen voor een anonieme behandeling, waardoor je snel van je SOA af bent.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483