Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA kliniek Leiden

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Waar bezoek jij een SOA kliniek in Leiden

´Is dat nu echt nodig om je te laten testen?´. Dit zul je misschien wel eens gedacht hebben, als je onveilige seks hebt gehad. Je hebt immers geen klachten, dus dan is er ook niets aan de hand? Dat is niet helemaal goed gedacht. Je kunt namelijk ook besmet zijn en geen klachten hebben. Dit overkomt zelfs een groot deel van de mensen die een SOA met zich meedragen. Onwetend dat zij besmet zijn, blijven zij onveilige seks hebben en anderen besmetten. Laat het niet zo ver komen bij jou en bezoek een SOA kliniek in Leiden of omgeving, zodat jij geen anderen besmet.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Den Haag

Regentesselaan 113, 2562 CR Den-Haag
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag13:00 - 20:00
woensdag9:00 - 17:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Momenteel gesloten

2e verdieping via de lift. Naast de regentesse apotheek.

Je wilt niet te lang wachten met een soa test, zeker wanneer je klachten hebt. Ook wil je zeker zijn van een uitslag die betrouwbaar is. OneDayClinic Den Haag garandeert een snelle, betrouwbare en bovendien anonieme soa test.

Wat kost een soa test in Den Haag?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Welke SOA klinieken in Leiden en omgeving zijn er?

Als jij besloten hebt om je te laten testen, dan zul je uiteraard een betrouwbare kliniek willen bezoeken. OneDayClinic behoort tot de beste SOA klinieken in Leiden en omgeving. In Leiden zelf hebben wij een testpunt, waar je altijd zonder afspraak en anoniem terecht kunt. Wil je onze kliniek bezoeken, bijvoorbeeld omdat je positief getest bent en een behandeling wilt? Maak dan een afspraak met onze SOA kliniek in Den Haag. Dit is onze dichtstbijzijnde kliniek voor Leiden. Over de kwaliteit van onze dienstverlening hoef je je geen zorgen te maken, de SOA testen worden afgenomen door BIG geregistreerde artsen en de testen worden onderzocht in een ISO-gecertificeerd laboratorium.

Laat je in een SOA kliniek anoniem in Leiden testen op een SOA

Bezoek je ons testpunt in Leiden, dan kun je hier altijd zonder afspraak en anoniem terecht. Bezoek je onze SOA kliniek anoniem voor Leiden, maak dan een afspraak met onze kliniek in Den Haag. Een voornaam is het enige wat we nodig hebben, zodat we na het testen de uitslag snel online kunnen zetten. Als je positief test, dan is het gelukkig zo dat de meeste SOA´s met medicatie behandeld kunnen worden. Ook dit kan in de klinieken van OneDayClinic geheel anoniem.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

  Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • R. Vink BIG registratie no. 69927535201

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483