Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA kliniek Naaldwijk

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Na onveilige seks is een bezoek aan de SOA kliniek in Naaldwijk noodzakelijk

Natuurlijk ben je ervan op de hoogte, dat seks zonder condoom kan leiden tot het krijgen van een SOA. Helaas houdt niet iedereen hier zich aan en hebben veel mensen toch nog onbeschermde seks en vaak ook nog met verschillende partners. Als jij ook wel eens onveilig vrijt, dan is het advies om je regelmatig en het liefste na ieder onveilig seksueel contact, te laten testen. De dichtstbijzijnde SOA kliniek omgeving Naaldwijk voor een SOA onderzoek, is de vestiging van OneDayClinic in Den Haag. Met een test krijg je zekerheid over een eventuele besmetting en ben je er snel bij als je besmet blijkt.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Rotterdam

Westblaak 92, 3012 KM Rotterdam
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag9:00 - 20:30
woensdag9:00 - 18:00
donderdag9:00 - 18:00
vrijdag9:00 - 18:00
zaterdag9:00 - 15:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Wat is het adres en wat zijn de openingstijden?

OneDayClinic Rotterdam is een privékliniek welke ligt aan de Westblaak 92, in het centrum van Rotterdam. Vanwege de uitstekend bereikbare locatie in de randstad is onze kliniek in Rotterdam een fijne uitvalsbasis. Je staat zo bij ons voor de deur. Dus wil jij een soa test laten doen en woon je in Rotterdam of in de omgeving, zoals Dordrecht of Gouda? Dan kan je altijd snel bij ons terecht voor een soa test. Wij zijn vanaf de snelweg zeer makkelijk te bereiken. Ook met het openbaar vervoer is onze locatie goed bereikbaar. Vanaf Rotterdam Centraal station sta je binnen 10 minuten bij ons voor de kliniek.

Dankzij de ruime openingstijden van onze soa poli in Rotterdam en haar specialisatie in soa testen, kun je vrijwel altijd op dezelfde dag geholpen worden. Zowel overdag als ’s avonds, op werkdagen en in het weekend. Binnen 20 minuten wordt de test afgenomen, waarna je de uitslag binnen maximaal 2 werkdagen ontvangt. De uitslag bekijk je online via ons testuitslagen portaal.

Wat kost een soa test in Rotterdam?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

Laat je in onze kliniek testen en diagnosticeren op:

Laat je je bij ons testen op een soa, dan gebeurt dit volledig anoniem. Wij vinden discretie erg belangrijk en dus staat dit hoog in het vaandel. Daarnaast is OneDayClinic vaak voordeliger dan wanneer je een soa test via de huisarts doet.

Hoe werkt een soa test?

1 - Afspraak maken

Veilig en anoniem online een afspraak maken.

2 - Bezoek kliniek

Bij een kliniek of testpunt wordt het onderzoek uitgevoerd.

3 - Check de uitslag

Vul je persoonlijke code in op de website en bekijk de uitslag.

We starten met een gesprek met de arts waarbij er wordt bepaalt welke soa test je nodig hebt. Dit is afhankelijk van het risico dat je gelopen hebt, hoe en met wie je (vrouw, man of allebei) onbeschermd sekscontact hebt gehad.

Gonorroe, chlamydia ,trichomonas of mycoplasma worden door middel van een urinetest vastgesteld bij mannen. Bij vrouwen gebeurt dit met een wattenstokje dat je zelf kunt gebruiken om vocht uit de vagina af te nemen. Wil je liever dat de arts dit doet, dan is dat ook mogelijk. De uitslag van de test is vaak al binnen 1 dag bekend.
De soa testen op syfilis, hiv en hepatitis worden uitgevoerd via bloedonderzoek.

Lees de veelgestelde vragen om meer te weten te komen over soa’s en soa testen.

De hoge kwaliteit van de SOA klinieken in Naaldwijk van OneDayClinic

Laat jij je testen in één van de SOA klinieken van OneDayClinic? Je mag dan een hoge kwaliteit dienstverlening verwachten. Onze artsen zijn betrouwbaar, hebben veel kennis over SOA´s en zijn BIG geregistreerd. Voordat je getest wordt, krijg je eerst een gesprek met de arts. De arts wil namelijk weten welke risico´s je gelopen hebt en aan de hand hiervan wordt bepaald welke SOA testen je moet doen. Al onze testen worden onderzocht door een gerenommeerd laboratorium, zodat een betrouwbare uitslag gegarandeerd is. De uitslag kun je zelf online opvragen.

Laat je in de SOA kliniek anoniem in Naaldwijk testen

Anonimiteit is een groot goed in de wereld van de SOA klinieken. Een test bij de huisarts zal nooit zo anoniem zijn, want de huisarts kent jou. Bij OneDayClinic is het mogelijk om in de SOA kliniek anoniem in Naaldwijk te testen. Wij garanderen altijd jouw anonimiteit, doordat wij geen persoonlijke gegevens van je vragen. Dit hoeft ook niet als je positief bent getest en je wilt bij ons een behandeling krijgen. Je krijgt ook anoniem een behandeling zoals iedereen.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • R. Vink  BIG registratie no : 69927535201
 • C. Perik BIG registratie no : 39925593201

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483