Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA kliniek Nieuwegein

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Bezoek de SOA kliniek in Nieuwegein

Bij het hebben van wisselende seksuele contacten en wanneer deze onbeschermd zijn, doe je er goed aan om een SOA kliniek in Nieuwegein of omgeving op te zoeken. Zoals je wellicht weet, leidt het hebben van wisselend seksueel contact zonder beschermende maatregelen tot een hoger risico tot het besmet raken met een SOA. Wil je dit risico zo klein mogelijk houden, dan doe je er goed aan om altijd beschermende maatregelen te treffen. Lukt het een keer niet? Kom dan naar de SOA kliniek in Nieuwegein of omgeving en laat een SOA onderzoek uitvoeren. De dichtstbijzijnde vestiging voor jou is dan OneDayClinic in Utrecht.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Utrecht

Amsterdamsestraatweg 542, 3553 EN Utrecht
Utrecht
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag9:00 - 17:30
woensdag11:00 - 20:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdag9:00 - 13:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Wat is het adres en wat zijn de openingstijden?

Een soa test doen in de omgeving van de gemeente Utrecht? Maak een afspraak bij onze locatie aan de Amsterdamsestraatweg 542 in Utrecht. Met het ov, fiets of auto: je bent snel bij ons. En vanwege onze fijne ruime parkeerplaats parkeer je ook nog eens tegenover de ingang. Vanaf Utrecht Centraal station is het maar 10-15 minuten reizen!

Wat kost een soa test in Utrecht?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

OneDayClinic Utrecht heeft een breed aanbod aan soa testen:

Je voordelig en gemakkelijk laten testen op een soa doe je dus bij OneDayClinic Utrecht.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • T. Tasma BIG no. 59926949301
 • L.Smink  BIG no. 59926949301

Welke kwaliteit mag je van de SOA klinieken in Nieuwegein en omgeving verwachten?

Als je na het zoeken op SOA klinieken in Nieuwegein en omgeving uitkomt bij OneDayClinic in Utrecht, dan mag je zeker de allerhoogste kwaliteit verwachten. Wij zijn een privékliniek en hier past een bepaalde mate van hoge kwaliteit bij. Toch zijn wij zeer betaalbaar voor iedereen en om je privacy zo goed mogelijk te beschermen, is ook contante betaling mogelijk. Onze hoge standaarden komen ook terug in de kwaliteit van onze artsen. Zo zijn onze artsen altijd BIG geregistreerd en worden de testen gecontroleerd in een ISO-gecertificeerd laboratorium. De uitslag is hierdoor zeer betrouwbaar en kan online ingezien worden.

Je kunt in de SOA kliniek anoniem in Nieuwegein testen

Is je privacy een belangrijk item en wil je een SOA test zo privé mogelijk houden? Dit is mogelijk in de klinieken van OneDayClinic. Bij ons kun je in de SOA kliniek anoniem in Nieuwegein testen op een SOA. Ook onze medewerkers en artsen zullen nooit om je persoonlijke gegevens vragen, zodat je identiteit nooit bekend wordt. Wij vragen wel een voornaam, zodat wij de testen aan jou kunnen linken en jij deze online kunt opvragen. Anonimiteit is ook mogelijk als je besmet bent en je ervoor kiest om je bij ons te laten behandelen.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483