Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Soa kliniek Amsterdam

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*, in Amsterdam zelfs in 2 uur!

Anonieme test en behandeling
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en BIG geregistreerde artsen

Vermoed je een SOA? Bezoek dan een SOA kliniek in Amsterdam

Krijg je last van bepaalde klachten nadat je onveilige seks hebt gehad? Er is een kans dat je mogelijk bent besmet met een SOA. Om bevestiging te krijgen of je daadwerkelijk besmet bent of juist niet, is het noodzakelijk om je te laten testen. Bij een positieve test kun je je laten behandelen en ben je weer snel van je SOA af. Tevens moet je ook je bedpartners informeren, zodat zij zich ook kunnen laten testen. Woon je in Amsterdam of omgeving? Dan ben je altijd welkom bij OneDayClinic. Als SOA kliniek in Amsterdam kun je hier terecht voor verschillende soorten SOA testen.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Amsterdam

Spuistraat 239, 1012 VP Amsterdam
Noord-Holland
     085-0703483
maandag7:30 - 21:30
dinsdag7:30 - 21:30
woensdag8:00 - 18:00
donderdag8:30 - 21:00
vrijdag8:00 - 17:00
zaterdag9:00 - 17:30
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Onze soa kliniek in Amsterdam zit aan de Spuistraat 239 op de eerste verdieping en is zeer makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer, de auto als de fiets. Vanaf Amsterdam Centraal sta je binnen 10-15 minuten bij ons voor de deur. Je auto parkeren kan om de hoek in de parkeergarage van de Bijenkorf. De ingang is via de apotheek. In de avond graag op de bel Spui medisch centrum drukken om binnen te komen.

SOA test Amsterdam

Wat kost een SOA test in Amsterdam?

Wij werken met verschillende pakketten. Onderstaande zijn daarvan de meest gekozen. Let op, afhankelijk van jouw situatie kan het zo zijn dat er een ander pakket of aanvullende testen (en daardoor kosten) nodig zijn. Dit zijn echter uitzonderingssituaties.

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen (in Amsterdam)

Iedere soa veroorzaakt andere klachten, want er zijn veel verschillende seksueel overdraagbare aandoeningen. Bij OneDayClinic Amsterda laat je je testen voor een bijzonder groot aantal soa’s. Denk onder andere aan:

Daarnaast kies je uit verschillende manieren om soa’s te testen.

Sneltesten in Amsterdam

Wij hebben als enige in Nederland een sneltest voor Gonorroe, Chlamydia, HPV en HIV. De HIV RNA sneltest kan al 10 dagen na het seksueel contact worden gedaan. Ook deze sneltesten kun je geheel anoniem laten afnemen. De uitslag volgt in 2 uur. Dit kan zowel per mail als telefonisch.

Soa Kliniek Amsterdam

Een sneltest bij SOA klinieken in Amsterdam

Chlamydia, Mycoplasma en Gonorroe zijn de meest voorkomende SOA´s. Wanneer je mogelijk besmet bent, dan is de kans groot dat het om één van deze SOA´s gaat. Bij de normale Chlamydia en Gonorroe testen, wordt bij de vrouw materiaal uit de vagina genomen en bij de man wordt de urine getest. Heb je anale en/of orale seks gehad? Er kan dan ook een zelfswab uit de keel of anus genomen worden, de bacterie kan zich ook hier nestelen. Normaal krijg je de uitslag na 1 tot 2 werkdagen. Wil je een snelle uitslag? De SOA klinieken in Amsterdam bieden als enige in Nederland ook de Chlamydia en Gonorroe sneltest aan. Bij zowel mannen als vrouwen wordt dan de urine getest en je krijgt de uitslag binnen 2 uur. Amsterdam is ook de enige locatie waar je terecht kunt voor een HIV RNA sneltest, met een uitslag binnen 90 minuten. Wel is het advies om na 12 weken nogmaals op HIV te testen om 100% zekerheid te hebben.

Een SOA kliniek anoniem in Amsterdam bezoeken?

Wil je een SOA kliniek anoniem in Amsterdam bezoeken? Ook dan ben je welkom bij OneDayClinic. Wij begrijpen dat het testen op een SOA bij sommige mensen wat gevoelig ligt en daarom beschermen wij je privacy. Wij vragen dan ook alleen je voornaam en zelfs dan hoef je niet je echte naam op te geven. Onze kliniek bevindt zich op een discrete locatie, dus niemand zal het opmerken dat je een SOA kliniek binnenstapt. De uitslag van de meeste testen kun je discreet online raadplegen.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Waarom Onedayclinic?

 • Uitslag (alleen in Amsterdam) in 2 uur bekend (uniek in Nederland)
 • Anoniem soa testen en behandelen ook mogelijk
 • Cash betalingen mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Ruime openingstijden (ook in het weekend)

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • T. Tasma BIG no. 69925677601
 • D. Remmelzwaal
 • L.SminkBIG no. 59926949301

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483