Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA kliniek Cuijk

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

OneDayClinic is de enige privékliniek die door SOA Aids Nederland is bestempeld als “betrouwbare aanbieder van SOA-zorg.

soaaidsnederland-logo

Voor duidelijkheid een SOA kliniek in Cuijk bezoeken

Hoewel seks iets fijns is en waar je leuke herinneringen aan moet hebben, kan het ook uitlopen op een nachtmerrie. Bijvoorbeeld omdat je het onveilig hebt gedaan en je achteraf besmet bent met een SOA. Wanneer je bepaalde klachten krijgt, dan zal het al snel duidelijk zijn dat je besmet bent met een SOA. Dit hoeft overigens niet altijd. Als je je dan toch onzeker voelt en zorgen maakt, zorg dan dat je een afspraak maakt met een SOA kliniek in Cuijk of directe omgeving voor een SOA onderzoek. Een SOA test zal altijd duidelijkheid geven waar je aan toe bent.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Nijmegen

Oranjesingel 2a, 6511 NS Nijmegen
Gelderland
     085-0703483
maandag12:00 - 20:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdag9:00 - 12:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

2e verdieping
Parkeren voor de deur.
Openingstijden kunnen nog veranderen

Wil je een soa test doen en woon je in- of de omgeving van Nijmegen? Kom dan naar onze soa kliniek aan de Oranjesingel 2A in Nijmegen. Deze locatie is makkelijk te vinden met de auto en je parkeert voor de deur. Zelfs met het ov is de locatie zeer goed bereikbaar, vanaf het centraal station in Nijmegen is de kliniek op loopafstand: namelijk maar zo’n 10 minuten!

Binnen 20 minuten word je getest en de uitslag ontvang je binnen 2 werkdagen. In ons online testuitslagen portaal vind je je testuitslagen terug.

Wat kost een soa test in Nijmegen?

Wij werken met pakketten. Onderstaande pakketten zijn de meest gekozen pakketten. Let op: het is mogelijk dat jij een ander pakket of aanvullende testen nodig hebt en dat de kosten dus anders uitvallen..

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

Anonieme soa testen doe je in onze soakliniek in Nijmegen:

Een groot voordeel van OneDayClinic is dat je hier geheel discreet en anoniem laat testen op soa’s. In veel gevallen is OneDayClinic bovendien een stuk goedkoper dan wanneer je test via de huisarts.

Moet ik een soa test doen?

Na onveilige seks is het altijd verstandig om een soa test te doen, hoe eerder je erbij bent hoe beter. Het maakt bovendien ook niet uit of je wel of geen klachten ondervindt, het is aan te raden het voor de zekerheid te willen checken. En bij ons kun je altijd anoniem en snel een soa test doen. Voorkom de kans om een ander te besmetten! Het is namelijk mogelijk dat je een soa hebt zonder klachten en symptomen te ervaren. Weet je nog niet zeker of je een soa test wilt doen? Kom langs voor een soa test als je:

 • seks hebt gehad zonder condoom;
 • klachten hebt, zoals wratten, extra afscheiding, blaasjes of een branderig gevoel bij het plassen;
 • een condoom hebt gebruikt, maar deze is gescheurd;
 • wilt vrijen zonder condoom, omdat je een nieuwe relatie hebt;
 • een waarschuwing hebt gekregen van een bedpartner;
 • vermoedt een soa te hebben terwijl je in verwachting bent.

Om een indicatie te krijgen welke soa test je nodig hebt, doe je de soa testwijzer. Zodra je weet welke test je wilt, naar aanleiding van de klachten die je ondervindt, kun je via de website bij onze kliniek in Nijmegen heel gemakkelijk en snel een afspraak maken. Voor sommige mensen is het doen van een soa test een spannende ervaring. Bij OneDayClinic zijn wij ons hiervan bewust en daarom helpen onze artsen jou op je gemak te laten voelen met de beste zorg.

Hoe werkt een soa test bij onze kliniek?

1 - Afspraak maken

Veilig en anoniem online een afspraak maken.

2 - Bezoek kliniek

Bij een kliniek of testpunt wordt het onderzoek uitgevoerd.

3 - Check de uitslag

Vul je persoonlijke code in op de website en bekijk de uitslag.

Eerst wordt samen met de arts vastgesteld welke soa testen je nodig hebt. Dit is afhankelijk van het antwoord op de vragen die worden gesteld.

Met een urinetest worden bij mannen de soa’s gonorroe, chlamydia, trichomonas of mycoplasma vastgesteld. Vrouwen hebben hier een swab voor nodig. Dit kan zelf worden uitgevoerd of de arts kan dit doen. Binnen 2 werkdagen ontvang je de uitslag van de test.

De soa testen op syfilis, hiv en hepatitis worden uitgevoerd via bloedonderzoek. Dit betekent dat er bloed wordt afgenomen voor labonderzoek waarna de uitslag binnen twee werkdag via ons online uitslagenportaal te raadplegen is.

Ga naar onze veelgestelde vragen voor meer informatie!

Ik heb een soa, wat nu?

Afhankelijk of je een soa hebt opgelopen weet je of je behandeld moet worden of niet. Deze uitslag kun je binnen 2 werkdagen online raadplegen. Indien de uitslag negatief is, hoef je geen behandeling te ondergaan.

Wanneer de uitslag echter positief is, betekent dit dat je een soa hebt. Je kunt dan behandeld worden in één van onze soa-klinieken. Maak een afspraak bij OneDayClinic Nijmegen voor een geheel anonieme behandeling. Ben je ergens anders dan bij OneDayClinic getest, dan moet je de testuitslag meenemen. Ook dan kun je bij ons behandeld worden. Zie de uitgebreide prijslijst voor de prijzen van de verschillende behandelingen. Is een partner positief getest bij een van onze klinieken van OneDayClinic? Ook dan kun je bij ons meebehandeld worden.

 

Zie de uitgebreide prijslijst voor de prijzen van verschillende behandelingen.

Soa Kliniek Den Haag

Zijn er SOA klinieken in Cuijk en omgeving om te bezoeken?

Als meer zekerheid wilt en een SOA test wilt doen, dan moet je op zoek naar SOA klinieken in Cuijk of in de direct omgeving hiervan. In Nijmegen vind je de kliniek van OneDayClinic. Hiermee heb je een professionele SOA kliniek in de buurt, waar je getest kan worden op verschillende soorten SOA´s. Professionaliteit, persoonlijke aandacht en een hoge mate van privacy staan centraal in onze klinieken. De SOA testen die wij afnemen, worden onderzocht in een gecertificeerd laboratorium, zodat je altijd een betrouwbare uitslag mag verwachten. De uitslag kun je inzien wanneer het jou uitkomt, want deze is online opvragen.

Bezoek de SOA kliniek anoniem in Cuijk

Privacy is erg belangrijk als het gaat om zoiets persoonlijks als een SOA test. Wij kunnen goed voorstellen dat jij een SOA test zo privé mogelijk wilt houden. Hierop zijn de klinieken van OneDayClinic ingericht. Zo zullen wij aan de buitenzijde nooit herkenbaar zijn als een SOA kliniek. Daarnaast heb je bij ons de mogelijkheid om onze SOA kliniek anoniem in Cuijk te bezoeken. Bij ons ben je dusdanig anoniem, dat wij dus geen persoonlijke gegevens van je weten, zoals achternaam en adres. Hiermee maken wij het voor iedereen mogelijk om onze kliniek in Nijmegen te bezoeken.

  Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483