Anoniem testen en behandelen Ruime openingstijden Gecertificeerd lab en artsen Cash betaling mogelijk
Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Kies voor SOA Test Eindhoven

Soa Test uitslag in
90 min

Vanaf

€225

Keuze uit:

 • Chlamydia + gonorroe
  vagina/urine/keel/anus
 • HIV RNA
  vroege HIV-test, vanaf 14 dagen na seks
 • Trichomonas
  vagina/urine
Anoniem afspraak maken

Altijd inclusief consult met arts of verpleegkundige

Amsterdam Zuid, Amsterdam Centrum, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Rotterdam

Soa Test uitslag in
1-3 werkdagen

Vanaf

€110

Keuze uit:

 • Chlamydia + gonorroe
  vagina/urine/keel/anus
 • HIV + syfilis + hepatitis B&C
 • Mycoplasma/trichomonas
Anoniem afspraak maken

Altijd inclusief consult met arts of verpleegkundige

Amsterdam Zuid, Amsterdam Centrum, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Rotterdam

Bekijk de prijslijst

Better safe than sorry!

OneDayClinic is de enige privékliniek die door Soa Aids Nederland is bestempeld als “betrouwbare aanbieder van SOA-zorg”.

Wat klanten over ons zeggen

4.8

72 Google reviews

Bekend van

Bekijk openingstijden

Openingstijden

maandag9:00 – 17:00
dinsdag12:30 – 17:00
woensdag9:00 – 17:00
donderdag21:00 – 17:00
vrijdag10:30 – 17:00
zaterdag9:00 – 13:00
zondagGesloten

Discrete en vertrouwelijke omgeving

Wil je een SOA test laten afnemen in Eindhoven? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij OneDayClinic ben je aan het juiste adres. Onze professionele artsen en verpleegkundigen nemen jouw gezondheid en privacy zeer serieus. Onze kliniek in Eindhoven is voorzien van moderne faciliteiten en we maken gebruik van geavanceerde diagnostische technologieën om betrouwbare testresultaten te garanderen.

Bij OneDayClinic wordt elke test uitgevoerd door ervaren artsen in een discrete omgeving. Onze artsen staan klaar om al je vragen over SOA’s te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste behandeling indien nodig. Of je nu een HIV test of andere SOA testen nodig hebt, in onze kliniek in Eindhoven kun je terecht. Alle testen worden volledig anoniem uitgevoerd.

Anoniem testen en behandelen

Ruime
openingstijden

Gecertificeerd lab en artsen

Cash betaling
mogelijk

In 3 stappen naar resultaat

1

Afspraak maken

Afspraak in de dichtsbijzijnde stad
2

Bezoek kliniek/testpunt

Hier vindt onderzoek plaats
3

Check de uitslag

Vul jouw code en geboortedatum in

Onze SOA testen

Chlamydia test

Anoniem afspraak maken

Gonorroe test

Anoniem afspraak maken

Genitale wratten test

Anoniem afspraak maken

Hepatitis B/C test

Anoniem afspraak maken

Chlamydia test

Anoniem afspraak maken

HIV test

Anoniem afspraak maken

HPV test

Anoniem afspraak maken

Herpes test

Anoniem afspraak maken

Mycoplasma test

Anoniem afspraak maken

PrEP afspraak

Anoniem afspraak maken

Syfilis test

Anoniem afspraak maken

Trichomonas test

Anoniem afspraak maken

Alle behandelingen

Bekijk onze behandelingen

stappenplan soa test

Snel uitslag van je SOA test

Als je snel de uitslag wilt ontvangen, bieden we ook de optie voor een sneltest. Na slechts 90 minuten krijg je al de uitslag. Maar zelfs als je niet kiest voor een sneltest, begrijpen we dat je zo snel mogelijk duidelijkheid wilt hebben. In de meeste gevallen ontvang je binnen 1 tot 2 werkdagen na de test de uitslag. We streven ernaar om de wachttijd zo kort mogelijk te houden, zodat je snel kunt overgaan tot eventuele vervolgstappen.

Volledig anonieme testen en behandeling

Bij OneDayClinic begrijpen we dat privacy van het grootste belang is bij SOA testen. Daarom waarborgen we een volledig anonieme en vertrouwelijke testprocedure. Jouw persoonlijke gegevens worden met de grootste zorg behandeld en zijn alleen toegankelijk voor geautoriseerd medisch personeel. Ook als je ervoor kiest om, indien nodig, de behandeling te starten bij OneDayClinic, kun je dit volledig anoniem doen.

Bij OneDayClinic in Eindhoven kun je rekenen op hoogwaardige zorg en een betrouwbare SOA testervaring. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of een afspraak wilt maken. We helpen je graag verder!

Verschillende SOA testen

Bij OneDayClinic kun je je laten testen op onder andere gonorroechlamydiahivsyfilishepatitis en herpes. Ook de minder bekende SOA testen zoals trichomonas vaginalis en mycoplasma genitalium bieden wij aan.

Kosten bij de huisarts

Bij ons doe je een soa test die in veel gevallen stukken goedkoper is dan een soa test bij de huisarts. Wanneer je naar de huisarts gaat, moet je namelijk totdat je je eigen risico hebt verbruikt de kosten zelf betalen. Dit kan erg hoog oplopen, vooral als je je wilt laten testen op meerdere soa’s. Bij OneDayClinic ben je in veel gevallen dus goedkoper uit voor een soa test in Eindhoven. Bekijk onze prijzen voor alle soa testen en vergelijk dit met de kosten via de huisarts.

PrEP pillen vergoed bij OneDayClinic

Veel gestelde vragen

Onze SOA testen

Er zijn verschillende soorten soa’s en iedere soa kan andere klachten en gevolgen veroorzaken. In Nederland vinden er naar schatting ruim 100.000 nieuwe soa-infecties per jaar plaats. Voor een volledig betrouwbare en anonieme soa test in Eindhoven kun je terecht in de soa kliniek van OneDayClinic. Je kan je in onze soa kliniek in Eindhoven laten testen op:

Binnen een half uur is de test al achter de rug en binnen 2 dagen ontvang je de uitslag(en) online!

Moet ik een soa test doen?

Een soa test is verstandig wanneer je onveilige seks hebt gehad. Maar niet alleen dan, ook wanneer je wisselende bedpartners hebt of aan de start van een nieuwe relatie. In alle gevallen helpen wij jou graag verder met een soa test. Een test bij ons is altijd anoniem en je ontvangt snel de uitslag. Ook zonder klachten raden wij aan een soa test te doen als je je zorgen maakt. Het is verstandig om een soa test te laten doen als je:

 • onveilige seks hebt gehad;
 • klachten hebt zoals blaasjes, een branderig gevoel bij het plassen, wratten of meer afscheiding dan normaal;
 • Het condoom gescheurd is;
 • een nieuwe relatie hebt en zonder condoom wilt vrijen;
 • gewaarschuwd bent door iemand waarmee je seksueel contact hebt gehad
 • zwanger bent en je een eventuele soa niet wilt overdragen op je kind.
Hoe werkt een soa test?

Iedere afspraak in een van onze klinieken start met een gesprek met de arts. Tijdens dit gesprek wordt bepaald welke soa testen jij nodig hebt en dit wordt besloten aan de hand van verschillende factoren, zoals het aantal seksuele contacten, wel of geen onbeschermd contact en de manier van het seksuele contact.

Bij vrouwen wordt een swab afgenomen voor de soa's chlamydia, trichomonas of mycoplasma. Dit kan de vrouw in principe zelf doen, maar je kan er ook voor kiezen dit door de arts te laten doen. Bij mannen worden deze soa's getest door middel van urine onderzoek. Via bloedonderzoek worden de soa's syfilis, hiv en hepatitis vastgesteld.

Bij ons kun je vrijwel altijd op dezelfde dag geholpen worden. Je ontvangt de uitslag vaak binnen 1 werkdag en maximaal binnen 2 werkdagen. In Eindhoven krijg je de uitslag al binnen 2 uur. Je kunt de uitslag online bekijken via ons testuitslagen portaal. Klik hier om direct je testuitslag te bekijken.

Meer informatie over soa's? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Ik heb een soa, wat nu?

Is de uitslag negatief, dan heb je geen soa en heb je dus ook geen behandeling nodig. Is de uitslag positief, dan betekent dit dat je een soa hebt en moet je behandeld worden. Gelukkig kan dit ook anoniem bij OneDayClinic Eindhoven. Dit is ook mogelijk wanneer je niet bij ons bent getest. In dit geval neem je je testuitslag mee naar onze kliniek. Welke behandelingen wij aanbieden en wat dit kost vind je op onze prijslijst.

Anonimiteit

Bovendien worden bij de huisarts alle gegevens verwerkt en opgeslagen in jouw dossier. Sommige mensen vinden dit niet prettig, omdat dit dan voor altijd gekoppeld staat in je medisch dossier. Wil jij ook liever niet dat deze gegevens worden opgeslagen in jouw dossier? Kies ook dan voor een soa test bij OneDayClinic Eindhoven. Wij zorgen dat je geen gegevens hoeft door te geven en zelfs dan worden na 2 weken de testresultaten weer verwijderd.

Doe een SOA test in Eindhoven als je zekerheid wilt hebben

Een Seksueel Overdraagbare Aandoening (SOA) is niet iets waar je graag met iedereen over praat. Er heerst soms nog een taboe op dit onderwerp. Toch moet je weten dat er jaarlijks duizenden Nederlanders een SOA oplopen. Daarnaast zullen er ook nog veel mensen zijn die een SOA hebben en die het helemaal niet weten, doordat zij geen klachten hebben. Een SOA kun je oplopen als je onbeschermde seks hebt. Je hebt dus geen condoom gebruikt of er is iets fout gegaan, zoals een gescheurde condoom. Woon je in Eindhoven of omgeving? Laat dan een SOA test in Eindhoven doen, zodat je kunt uitsluiten dat je besmet bent.

SOA testen in Eindhoven is belangrijk

Waarom is het zo belangrijk om je te laten testen? Een SOA, welk soort ook, kan grote gevolgen hebben voor je gezondheid. Je kunt al snel na de onveilige seks klachten krijgen, maar het is ook mogelijk dat je niets merkt. Je weet dus niet dat je besmet bent, dus een SOA kan jarenlang in je lichaam aanwezig zijn. Op een gegeven moment zul je toch gezondheidsklachten ontwikkelen en vaak veel erger dan eventuele klachten die je direct na de onveilige seks krijgt. Daarnaast gaat het ook om een stukje verantwoording. Je wilt natuurlijk niet op je geweten hebben dat jij anderen besmet met wie jij onveilige seks hebt? Op SOA testen in Eindhoven zou je altijd moeten doen na het hebben van onbeschermde seks.

Een SOA test anoniem in Eindhoven bij OneDayClinic

Je laten testen kan op verschillende wijzes. De GGD is een instantie waar je vooral terecht kunt als je tot een bepaalde risicogroep behoort. Ook bij je huisarts kun je terecht. Maar voor velen is dit best wel een drempel, omdat de huisarts een bekende is en je dus niet volledig anoniem bent. Als anonimiteit belangrijk voor je is, dan kun je een SOA test anoniem in Eindhoven afnemen bij OneDayClinic. Wij zijn een erkende SOA kliniek waar iedereen terecht kan, ook als je anoniem wilt blijven.

Over ons

Na jarenlang als GGD arts gespecialiseerd in de preventie en behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen te hebben gewerkt, moest er iets veranderen.

Om namelijk alle SOA’s de wereld uit te helpen is het van belang snel te kunnen testen en behandelen. En dat doen veel mensen het liefst anoniem. Dat heeft Dr Atwal ertoe gezet om Onedayclinic te openen. Anoniem, snel en degelijk onderzoek met BIG geregistreerde artsen voor de beste prijs.

Amit Atwal

Dienstdoende arts

W. Cheung

Dienstdoende arts

BIG-nummer: 9910822901

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!

Anoniem testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.

Naar de testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.

Bel 085-0703483

Wat klanten van ons vinden

Recensie Daan

Soa test punten zijn ideaal, je betaalt online gaat naar een soa test punt met de uitdraai dit ZONDER afspraak en bent binnen no time weer buiten. Met de code haal je vervolgens je uitslag op. Ik ben zelf in Rotterdam geweest waar je 3 verschillende plekken in Rotterdam terecht kan.

Recensie Aafke M

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van One Day Clinic. Ik kon dezelfde dag nog in de kliniek terecht, zelfs in de avonduren. Ik hoefde er dus geen vrij voor te nemen van mijn werk. Wat een uistekende service!

Recensie Anoniem

Hoefde geen persoonsgegevens door te geven, kon online mijn uitslagen ophalen wanneer het mij uitkwam met een nummer zonder weer contact te hoeven op te nemen.

js_loader