Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA test Ypenburg

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

OneDayClinic is de enige privékliniek die door SOA Aids Nederland is bestempeld als “betrouwbare aanbieder van SOA-zorg.

soaaidsnederland-logo

Wil jij voor de zekerheid een SOA test in Ypenburg doen?

Heb jij seks met iemand gehad, maar hebben jullie geen condoom gebruikt? Dit is onbeschermde seks. Als diegene geen vaste en monogame partner is, dan lopen jullie beiden een risico om besmet te worden met een SOA. Het gebruik van een condoom is de beste methode om een SOA te voorkomen, helemaal als je regelmatig van bedpartner wisselt. Als je dit niet doet, dan moet je toch andere maatregelen nemen, zoals met enige regelmaat of het liefste na iedere keer dat je onbeschermde seks hebt gehad, een SOA test in Ypenburg doen. Je kunt hiervoor terecht in de kliniek van OneDayClinic in Den Haag.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Den Haag

Regentesselaan 113, 2562 CR Den-Haag
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag13:00 - 20:00
woensdag9:00 - 17:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Momenteel gesloten

2e verdieping via de lift. Naast de regentesse apotheek.

Je wilt niet te lang wachten met een soa test, zeker wanneer je klachten hebt. Ook wil je zeker zijn van een uitslag die betrouwbaar is. OneDayClinic Den Haag garandeert een snelle, betrouwbare en bovendien anonieme soa test.

Wat kost een soa test in Den Haag?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

Bij OneDayClinic in Den Haag laat je je testen op verschillende soa’s, zoals:

Moet ik een soa test doen?

Er zijn diverse situaties op te noemen wanneer het verstandig is om een soa test te doen. Bijvoorbeeld bij onveilige seks, een gescheurde condoom, etc. OneDayClinic Den Haag helpt je graag verder, wat je situatie ook is. Of je klachten hebt of gewoon zeker wilt zijn dat je soa vrij bent, bij ons doe je altijd een anonieme en betrouwbare soa test. Bovendien sluit je hiermee eventuele besmettingen op anderen uit. Maak een afspraak voor een soa test wanneer je:

 • onveilige seks hebt gehad;
 • klachten ervaart , zoals baasjes, wratten, extra afscheiding of een branderig gevoel bij het plassen;
 • het condoom tijdens de seks is gescheurd;
 • een nieuwe relatie hebt en seks wilt zonder condoom;
 • bent gewaarschuwd door een (voormalig) bedpartner;
 • in verwachting bent en je een eventuele soa niet wilt overdragen op je kind.

Niet zeker welke soa test je moet doen? Doe dan onze soa testwijzer.

Hoe werkt een soa test bij onze kliniek?

1 - Afspraak maken

Veilig en anoniem online een afspraak maken.

2 - Bezoek kliniek

Bij een kliniek of testpunt wordt het onderzoek uitgevoerd.

3 - Check de uitslag

Vul je persoonlijke code in op de website en bekijk de uitslag.

Vaak kun je binnen 24 uur nog terecht in onze kliniek, wanneer je online een afspraak maakt. Iedere afspraak start met een gesprek met de arts. Uit dit gesprek zal blijken welke soa test je moet doen. Dit is hangt af van de antwoorden die voortkomen uit het gesprek met de arts, zoals het geslacht waarmee je seks hebt gehad, hoe je seks hebt gehad, etc.

Bij mannen worden de soa’s chlamydia, gonorroe, trichomonas en mycoplasma getest door middel van een urine test. Vrouwen krijgen een wattenstaafje waarmee ze vaginaal vocht kunnen afnemen (swab). Dit kan je bij jezelf doen, maar kan natuurlijk ook door de arts gedaan worden. Beiden worden getest in het gecertificeerde lab en zorgvuldig onderzocht. De uitslag hiervan is meestal binnen 1 werkdag bekend.

Soa testen, zoals syfilis, hiv  en hepatitis, worden vastgesteld via bloedonderzoek. Dit betekent dat er bloed wordt afgenomen voor labonderzoek waarna de uitslag binnen 1 werkdag wordt vastgesteld.

Zijn er vragen over onze soa testen of onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op of vind het antwoord op je vraag tussen de veelgestelde vragen. Wij helpen je graag verder!

Ik heb een soa, wat nu?

Afhankelijk of je een soa hebt opgelopen weet je of je behandeld moet worden of niet. De uitslag heb je binnen 2 werkdagen. Indien de uitslag negatief is, hoef je geen behandeling te ondergaan.

Wanneer de uitslag positief is, betekent dit dat je een soa hebt. Je kunt dan behandeld worden in één van onze soa-klinieken. Maak een afspraak bij OneDayClinic Den Haag voor een geheel anonieme behandeling. Ben je ergens anders dan bij OneDayClinic getest, dan moet je de testuitslag meenemen. Dan kun je bij ons behandeld worden. Zie de uitgebreide prijslijst voor de prijzen van de verschillende behandelingen.

Soa Kliniek Den Haag

Waarom op een SOA testen in Ypenburg als je geen klachten hebt?

Een veelgehoorde kwestie, is dat veel mensen er vanuit gaan dat ze geen SOA hebben, tenzij er klachten optreden. Juist dit is een verkeerde beredenering. Het is bekend dat veel mensen onwetend met een SOA rondlopen. Mede doordat zij geen klachten hebben, hebben zij zich niet laten testen. Als er uiteindelijk klachten ontstaan, dan zijn deze ernstiger van aard en je blijft ook andere mensen besmetten tijdens onbeschermde seks. Daarom is op een SOA testen in Ypenburg zo belangrijk en telkens weer nadat je geen voorbehoedsmiddelen hebt gebruikt tijdens de seks. Zo neem je de verantwoording voor jezelf, maar ook voor diegene met wie je seks hebt gehad.

Doe een SOA test anoniem in Ypenburg

In de vestiging van OneDayClinic in Den Haag, is het mogelijk om een SOA test anoniem in Ypenburg te doen. Wij vragen dan alleen een voornaam en dit mag zelfs fictief zijn. Je achternaam en adres zijn voor ons niet nodig om jou te kunnen testen op een SOA. Deze soa test is voor de man en vrouw. Ben je positief getest? Dan heb je een behandeling nodig. Als je hiervoor niet naar de huisarts wilt, maak dan ook een afspraak met onze kliniek. Ook een behandeling kan altijd anoniem.

  Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • R. Vink BIG registratie no. 69927535201

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483