Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA poli Abcoude

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*, in Amsterdam zelfs in 2 uur!

Anonieme test en behandeling
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en BIG geregistreerde artsen

Wanneer moet je een SOA poli in Abcoude of omgeving bezoeken?

Er zijn nog veel mensen die onveilig vrijen met vaak wisselende partners en denken dat het allemaal meevalt met het risico dat ze lopen. Het tegendeel is waar. Elke keer als jij onveilig vrijt, loop je een risico. Er zijn ook nog mensen die denken dat er alleen sprake is van een SOA als ze te maken krijgen met bepaalde symptomen. Ook dit is niet juist. De meeste mensen die met een SOA besmet te maken krijgen, merken hier helemaal niets ovan, althans niet op de korte termijn. Als zij ondertussen onveilig blijven vrijen, besmetten zij hun bedpartners. De regel moet dus zijn: na elke keer onveilige seks, een bezoek brengen aan een SOA poli in Abcoude of omgeving.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Amsterdam

Spuistraat 239, 1012 VP Amsterdam
Noord-Holland
     085-0703483
maandag7:30 - 21:30
dinsdag7:30 - 21:30
woensdag8:00 - 18:00
donderdag8:30 - 21:00
vrijdag8:00 - 17:00
zaterdag9:00 - 17:30
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Onze soa kliniek in Amsterdam zit aan de Spuistraat 239 op de eerste verdieping en is zeer makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer, de auto als de fiets. Vanaf Amsterdam Centraal sta je binnen 10-15 minuten bij ons voor de deur. Je auto parkeren kan om de hoek in de parkeergarage van de Bijenkorf. De ingang is via de apotheek. In de avond graag op de bel Spui medisch centrum drukken om binnen te komen.

SOA test Amsterdam

Wat kost een SOA test in Amsterdam?

Wij werken met verschillende pakketten. Onderstaande zijn daarvan de meest gekozen. Let op, afhankelijk van jouw situatie kan het zo zijn dat er een ander pakket of aanvullende testen (en daardoor kosten) nodig zijn. Dit zijn echter uitzonderingssituaties.

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Sneltesten in Amsterdam

Wij hebben als enige in Nederland een sneltest voor Gonorroe, Chlamydia, HPV en HIV. De HIV RNA sneltest kan al 10 dagen na het seksueel contact worden gedaan. Ook deze sneltesten kun je geheel anoniem laten afnemen. De uitslag volgt in 2 uur. Dit kan zowel per mail als telefonisch.

Soa Kliniek Amsterdam

Naar welke SOA poli´s in Abcoude en omgeving kun je gaan?

Als je op zoek bent naar SOA poli´s in Abcoude, dan kom je in Amsterdam of Amstelveen uit en wel bij OneDayClinic. Wij zijn een privékliniek met diverse vestigingen in heel Nederland en leveren hoge kwaliteit. Maak met onze kliniek in Amstelveen of Amsterdam een afspraak, dan krijg je een consult met één van onze BIG geregistreerde artsen. Samen met de arts ga je bepalen welke risico´s je hebt gelopen en op welke SOA´s je het meeste kans hebt. Hiervoor wordt je dan specifiek getest. De testen worden in een ISO-gecertificeerd laboratorium onderzocht, waarna je de uitslag thuis online opvraagt. Als je positief test, ben je bij ons ook welkom voor een discrete behandeling.

Je mag in de SOA poli anoniem in Abcoude een afspraak maken

Je wilt je wel laten testen op een SOA, maar je durft nog niet goed? Als je bang bent dat je privacy in het gedrang komt, dan heeft OneDayClinic hier de oplossing voor. Je mag in onze SOA poli anoniem in Abcoude testen. Jou privacy staat bij ons hoog in het vaandel, dus wij hebben bij zowel het testen, het analyseren en het behandelen, geen persoonlijke gegevens nodig. Wij respecteren jouw anonimiteit en jij hebt duidelijkheid.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Waarom Onedayclinic?

 • Uitslag (alleen in Amsterdam) in 2 uur bekend (uniek in Nederland)
 • Anoniem soa testen en behandelen ook mogelijk
 • Cash betalingen mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Ruime openingstijden (ook in het weekend)

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • T. Tasma BIG no. 69925677601
 • D. Remmelzwaal
 • L.SminkBIG no. 59926949301

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483