Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA poli Amersfoort

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Kom voor testen én een eventuele behandeling naar de SOA poli in Amersfoort

Het is erg belangrijk om je gezondheid in de gaten te houden. Dit geldt op ieder gebied en ook als het je seksuele contacten betreft. In dit geval gaat het dan over seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA´s). Je loopt een risico om besmet te raken, als je geen of geen goede bescherming gebruikt, zoals een condoom. Dit is niet alleen een risico voor jou, maar voor alle bedpartners die je hebt. Omdat je niet altijd klachten hoeft te ervaren bij een besmetting, is een bezoekje aan de SOA poli in Amersfoort zeer verstandig.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Utrecht

Amsterdamsestraatweg 542, 3553 EN Utrecht
Utrecht
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag9:00 - 17:30
woensdag11:00 - 20:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdag9:00 - 13:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Wat is het adres en wat zijn de openingstijden?

Een soa test doen in de omgeving van de gemeente Utrecht? Maak een afspraak bij onze locatie aan de Amsterdamsestraatweg 542 in Utrecht. Met het ov, fiets of auto: je bent snel bij ons. En vanwege onze fijne ruime parkeerplaats parkeer je ook nog eens tegenover de ingang. Vanaf Utrecht Centraal station is het maar 10-15 minuten reizen!

Wat kost een soa test in Utrecht?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

OneDayClinic Utrecht heeft een breed aanbod aan soa testen:

Je voordelig en gemakkelijk laten testen op een soa doe je dus bij OneDayClinic Utrecht.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • T. Tasma BIG no. 59926949301
 • L.Smink  BIG no. 59926949301

Welke SOA poli´s in Amersfoort kun je bezoeken?

Als je goede SOA poli´s in Amersfoort of omgeving zoekt, dan ontkom je niet aan de vestiging van OneDayClinic in Utrecht. Deze kliniek is dicht bij jou gevestigd en uiterst professioneel. Daarom zijn wij ook de enige door de overheid erkende SOA privékliniek in Nederland. Onze artsen zijn altijd BIG geregistreerd en zeer deskundig. Zij kunnen je alles vertellen over de verschillende SOA´s, mocht jij je zorgen maken. De testen die wij uitvoeren, worden onderzocht in een ISO-gecertificeerd laboratorium. De uitslag die jij ontvangt, is daarom altijd betrouwbaar. Ook als de uitslag aangeeft dat je besmet bent, ben je welkom in onze vestiging in Utrecht voor een behandeling.

Waarom op de SOA poli anoniem in Amersfoort testen?

Misschien heb jij er geen enkele moeite mee om je te laten testen op een SOA? Helaas geldt dit niet voor iedereen en er zijn zelfs doelgroepen die erg lastig te bereiken zijn. Voor diegenen waar een SOA test niet zo vanzelfsprekend voor is, is er de mogelijkheid om in de SOA poli anoniem in Amersfoort te testen. Dit houdt in, dat er alleen naar je voornaam gevraagd wordt. Je achternaam, adres en andere persoonlijke gegevens zijn niet nodig om je te kunnen laten testen.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483