Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA poli Amsterdam

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*, in Amsterdam zelfs in 2 uur!

Anonieme test en behandeling
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en BIG geregistreerde artsen

Kom naar een SOA poli in Amsterdam om je te laten testen

Hoewel het advies is om bij seks altijd een condoom te gebruiken, gebeurt dit nog lang niet altijd. Helemaal als je wisselende partners hebt, loop je een extra groot risico. Jij kunt besmet raken en als jij onwetend bent dat jij drager bent van een SOA, kun je andere besmetten. Het eerste advies blijft dan ook altijd om een condoom te gebruiken bij het vrijen. Doe je dit niet, dan mag je nooit uitsluiten dat je geen SOA hebt. Dit kan pas als je jezelf laat testen op een SOA. Doe je dit bij een SOA poli Amsterdam, dan mag je rekenen op een betrouwbare uitslag uit een gecertificeerd laboratorium.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Amsterdam

Spuistraat 239, 1012 VP Amsterdam
Noord-Holland
     085-0703483
maandag7:30 - 21:30
dinsdag7:30 - 21:30
woensdag8:00 - 18:00
donderdag8:30 - 21:00
vrijdag8:00 - 17:00
zaterdag9:00 - 17:30
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Onze soa kliniek in Amsterdam zit aan de Spuistraat 239 op de eerste verdieping en is zeer makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer, de auto als de fiets. Vanaf Amsterdam Centraal sta je binnen 10-15 minuten bij ons voor de deur. Je auto parkeren kan om de hoek in de parkeergarage van de Bijenkorf. De ingang is via de apotheek. In de avond graag op de bel Spui medisch centrum drukken om binnen te komen.

SOA test Amsterdam

Wat kost een SOA test in Amsterdam?

Wij werken met verschillende pakketten. Onderstaande zijn daarvan de meest gekozen. Let op, afhankelijk van jouw situatie kan het zo zijn dat er een ander pakket of aanvullende testen (en daardoor kosten) nodig zijn. Dit zijn echter uitzonderingssituaties.

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Sneltesten in Amsterdam

Wij hebben als enige in Nederland een sneltest voor Gonorroe, Chlamydia, HPV en HIV. De HIV RNA sneltest kan al 10 dagen na het seksueel contact worden gedaan. Ook deze sneltesten kun je geheel anoniem laten afnemen. De uitslag volgt in 2 uur. Dit kan zowel per mail als telefonisch.

Soa Kliniek Amsterdam

SOA poli´s in Amsterdam zijn er om je gerust te stellen

Het is heel begrijpelijk als jij na onveilige seks met een onbehaaglijk gevoel rondloop. Je weet misschien wel dat je een condoom moet gebruiken tijdens de seks, maar je hebt het een keer verzuimd ? Maak een einde aan het onbehaaglijke gevoel en ga naar één van de SOA poli´s in Amsterdam om je te laten testen. Je krijgt een betrouwbare uitslag, zodat je kunt uitsluiten dat je een SOA hebt opgelopen of als je positief test kun je je laten behandelen om er vanaf te komen.

Een SOA poli anoniem in Amsterdam bezoeken

Wil je niet langs je huisarts of de GGD voor een SOA test? Veel mensen willen dit niet, omdat ze liever anoniem blijven. Je kunt een SOA poli anoniem in Amsterdam bezoeken, als je naar OneDayClinic gaat. Wij begrijpen het dat je graag anoniem wilt blijven en wij waarborgen je anonimiteit dan ook. Onze artsen zijn gespecialiseerd in SOA´s en tevens BIG geregistreerd. Bij ons is er de mogelijkheid om je te laten testen op alle soorten SOA´s. Mocht je onverhoopt een SOA hebben opgelopen, dan kun je bij ons ook een behandeling ondergaan.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Waarom Onedayclinic?

 • Uitslag (alleen in Amsterdam) in 2 uur bekend (uniek in Nederland)
 • Anoniem soa testen en behandelen ook mogelijk
 • Cash betalingen mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Ruime openingstijden (ook in het weekend)

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • T. Tasma BIG no. 69925677601
 • D. Remmelzwaal
 • L.SminkBIG no. 59926949301

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483