Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Soa poli Den Haag

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Een bezoekje aan een SOA poli in Den Haag kan geen kwaad

Hoewel op scholen voldoende voorlichting wordt gegeven over SOA´s, zijn er nog veel jongeren die toch aan onbeschermde seks doen. Ook al ben je altijd heel voorzichtig, het kan onverhoopt voorkomen dat je geen condoom bij je hebt en je toch overstag gaat om zonder condoom te vrijen. Heb je ook onbeschermde seks met meerdere partners, dan is het risico om een SOA te krijgen nog hoger. Daarbij komt ook nog dat je geen klachten hoeft te ervaren om toch met een SOA rond te lopen. Woon je in Den Haag en heb je onbeschermde seks gehad? Maak dan eens een afspraak met een SOA poli in Den Haag.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Den Haag

Regentesselaan 113, 2562 CR Den-Haag
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag13:00 - 20:00
woensdag9:00 - 17:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Momenteel gesloten

2e verdieping via de lift. Naast de regentesse apotheek.

Je wilt niet te lang wachten met een soa test, zeker wanneer je klachten hebt. Ook wil je zeker zijn van een uitslag die betrouwbaar is. OneDayClinic Den Haag garandeert een snelle, betrouwbare en bovendien anonieme soa test.

Wat kost een soa test in Den Haag?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Ga bij klachten zeker langs de SOA poli´s in Den Haag

Een SOA staat niet altijd garant voor het krijgen van klachten. Veel mensen lopen onwetend rond met een SOA, enkel om het feit dat zij geen klachten hebben gekregen. Dit maakt een SOA gevaarlijk, want als je onbeschermde seks blijft hebben, dan besmet je ook anderen. Tevens kan een SOA in een later stadium wel voor klachten zorgen, die meestal wat ernstiger zijn. Heb je wel klachten, dan hangt het van de de soort SOA af waar je last van hebt. Je moet dan zeker langsgaan bij de SOA poli´s in Den Haag. Ook als je geen klachten hebt, maar wel onbeschermd hebt gevreeën, dan kan een bezoekje aan de SOA poli´s in Den Haag geen kwaad.

Een SOA poli anoniem in Den Haag bezoeken

Niet alleen het niet hebben van klachten is een reden om geen SOA test te laten doen, veel mensen laten zich ook tegenhouden omdat ze anoniem willen blijven. Een anonieme SOA test doen is niet mogelijk bij de GGD en de huisarts. Kom dan naar de SOA poli om anoniem in Den Haag getest te worden. Dit kan namelijk bij OneDayClinic. Wij zijn een speciale SOA poli en hebben dus alle kennis in huis over SOA´s. Bij ons kun je je volledig anoniem laten testen op iedere soort SOA. Daarnaast zijn wij zijn goedkoop en snel, meestal heb je binnen een dag al de uitslag.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

  Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • R. Vink BIG registratie no. 69927535201

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483