Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Soa poli Eindhoven

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Vertrouw je het niet? Kom naar de SOA poli in Eindhoven

Als je jong bent dan moet seks leuk zijn om te doen. Helaas kan seks ook een keerzijde hebben. Je kunt bij seks een Seksueel Overdraagbare Aandoening (SOA) krijgen. Dit is vooral het geval als je vrijt zonder beschermingsmiddelen, zoals een condoom. Wanneer je eenmaal besmet bent, dan heeft dit enkele gevolgen. Je kunt last krijgen van diverse klachten en je kunt anderen besmetten met wie je onbeschermde seks hebt. Heb je seks zonder condoom gehad en voel je je hier niet lekker bij? Dat is begrijpelijk. Kom dan naar de SOA poli in Eindhoven en krijg duidelijkheid.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Eindhoven

Gerard Philipslaan 143A, 5616 TV Eindhoven
Noord-Brabant
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag16:00 - 20:00
woensdag9:00 - 17:30
donderdag16:00 - 20:00
vrijdag9:00 - 21:00
zaterdag9:00 - 13:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Wat is het adres en wat zijn de openingstijden?

De privékliniek van OneDayClinic is te vinden aan de Gerard Philipslaan 143a. Onze locatie in Eindhoven is erg gemakkelijk te vinden. Wij zijn vanaf de snelweg zeer makkelijk te bereiken en vanwege onze ruime en bovendien gratis parkeerplaats parkeer je ook nog eens makkelijk en snel voor de deur. Met het openbaar vervoer ben je ook snel op onze locatie, vanaf het centraal station van Eindhoven is het zo’n 15-20 minuten tot onze voordeur.

Woon jij in de omgeving Eindhoven, Den Bosch, Venlo of Helmond en ben je op zoek naar een soa kliniek bij jou in de buurt? Kom dan langs bij OneDayClinic Eindhoven. Bij onze soa kliniek vind je specialisten die gespecialiseerd zijn in preventie, diagnose en behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen. Jouw seksuele gezondheid staat bij ons op nummer 1!

Heb je vragen over een van onze testen of onze service? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via onderstaande button of door te bellen naar 084 070 3483.

Wat kost een soa test in Eindhoven?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Waarom de SOA poli´s in Eindhoven bezoeken?

Is er een reden om nadat je onbeschermde seks hebt gehad niet de SOA poli´s in Eindhoven te bezoeken? Niet echt, want seks zonder condoom is altijd risicovol. Ook al voel jij je heel gezond en heb je geen gezondheidsklachten, je kunt toch besmet zijn geraakt met een SOA. Pas dus op dat je niet nonchalant wordt en onbeschermde seks blijft hebben. Wanneer er toch een SOA in je lichaam aanwezig is, dan ben je ook een gevaar voor anderen. Beter is het om je verantwoording te nemen ten opzichte van jezelf en je partner(s) door de SOA poli´s in Eindhoven te bezoeken voor een SOA test.

De SOA poli anoniem in Eindhoven bezoeken

Of je nu klachten ervaart of als je onzeker bent nadat je onveilig hebt gevreeën, je bent altijd welkom in de SOA poli van OneDayClinic. Bij ons kun je een SOA poli anoniem in Eindhoven bezoeken. Wij begrijpen namelijk dat anonimiteit een belangrijke rol speelt bij het doen van een SOA test en wij bieden je hiervoor de mogelijkheden. Hierbij wordt niet ingeleverd op kwaliteit, want wij bieden alle soorten SOA testen aan, werken met een gecertificeerd laboratorium en kunnen je de uitslag snel geven.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483