Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA poli Hoofddorp

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*, in Amsterdam zelfs in 2 uur!

Anonieme test en behandeling
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en BIG geregistreerde artsen

Kom voor een test naar de SOA poli in Hoofddorp

Wil jij je op een SOA testen en ben je op zoek naar een SOA poli Hoofddorp? Dan kun je hiervoor een afspraak maken met de klinieken van OneDayClinic in Amstelveen of Amsterdam. Deze twee klinieken zijn de dichtstbijzijnde locaties voor jou in Hoofddorp. In onze klinieken kun je je laten testen op verschillende soorten SOA´s. De testen worden onderzocht in een gerenommeerd en ISO-gecertificeerd laboratorium, zodat een betrouwbare uitslag gegarandeerd is. Niet alleen voor het testen kun je bij ons terecht. Als blijkt dat je positief test, dan ben je bij ons ook welkom voor een behandeling.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Amsterdam

Spuistraat 239, 1012 VP Amsterdam
Noord-Holland
     085-0703483
maandag7:30 - 21:30
dinsdag7:30 - 21:30
woensdag8:00 - 18:00
donderdag8:30 - 21:00
vrijdag8:00 - 17:00
zaterdag9:00 - 17:30
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Onze soa kliniek in Amsterdam zit aan de Spuistraat 239 op de eerste verdieping en is zeer makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer, de auto als de fiets. Vanaf Amsterdam Centraal sta je binnen 10-15 minuten bij ons voor de deur. Je auto parkeren kan om de hoek in de parkeergarage van de Bijenkorf. De ingang is via de apotheek. In de avond graag op de bel Spui medisch centrum drukken om binnen te komen.

SOA test Amsterdam

Wat kost een SOA test in Amsterdam?

Wij werken met verschillende pakketten. Onderstaande zijn daarvan de meest gekozen. Let op, afhankelijk van jouw situatie kan het zo zijn dat er een ander pakket of aanvullende testen (en daardoor kosten) nodig zijn. Dit zijn echter uitzonderingssituaties.

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Sneltesten in Amsterdam

Wij hebben als enige in Nederland een sneltest voor Gonorroe, Chlamydia, HPV en HIV. De HIV RNA sneltest kan al 10 dagen na het seksueel contact worden gedaan. Ook deze sneltesten kun je geheel anoniem laten afnemen. De uitslag volgt in 2 uur. Dit kan zowel per mail als telefonisch.

Soa Kliniek Amsterdam

Wat zijn de kenmerken van onze SOA poli´s in Hoofddorp en omgeving?

De SOA poli´s in Hoofddorp en omgeving behoren tot de beste SOA klinieken van Nederland. Niet voor niets behoort OneDayClinic tot de enige erkende SOA privékliniek van Nederland. Dit komt door onze hoge betrouwbaarheid. Je krijgt dan ook alleen te maken met erkende en professionele BIG geregistreerde artsen in onze klinieken. Kenmerkend aan onze dienstverlening, is de hoge mate van anonimiteit die wij verzekeren. Het doen van een SOA test kan soms gevoelig liggen. Door je anoniem bij ons te laten testen, hopen wij ook een doelgroep aan te spreken die normaal niet zo snel een SOA test zou laten uitvoeren.

 

Een SOA poli anoniem in Hoofddorp bezoeken

Wanneer jij een SOA poli anoniem in Hoofddorp wilt bezoeken, dan kun je anoniem een afspraak maken in de vestigingen van Aalsmeer of Amsterdam van OneDayClinic. Wij vragen alleen een voornaam en die mag ook fictief zijn, zodat je zeker anoniem blijft. Het opvragen van de online uitslag van de test kan ook geheel anoniem. Blijkt dat de SOA test positief is, dan moet je behandeld worden. Doorgaans kan dit met medicatie. Als je dan ook niet je huisarts wilt bezoeken, maak een afspraak met ons voor een anonieme behandeling.

Waarom Onedayclinic?

 • Uitslag (alleen in Amsterdam) in 2 uur bekend (uniek in Nederland)
 • Anoniem soa testen en behandelen ook mogelijk
 • Cash betalingen mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Ruime openingstijden (ook in het weekend)

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • T. Tasma BIG no. 69925677601
 • D. Remmelzwaal
 • L.SminkBIG no. 59926949301

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483