Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA poli Houten

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

De SOA poli in Houten geeft je duidelijkheid

Je weet van jezelf wel of je een risico hebt gelopen tijdens de seks. In de regel houdt dit in, dat als je geen condoom hebt gebruikt, je een risico loopt om besmet te raken met een SOA. Dit is helemaal het geval als je regelmatig onveilige wisselende contacten hebt. Als dit voor jou van toepassing is, laat je dan regelmatig bij de SOA poli in Houten testen op een SOA. Alleen dan krijg je zekerheid dat je niet besmet bent en voorkom je dat je anderen besmet. Test je onverhoopt positief, dan kun je in de kliniek terecht voor een behandeling.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Utrecht

Amsterdamsestraatweg 542, 3553 EN Utrecht
Utrecht
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag9:00 - 17:30
woensdag11:00 - 20:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdag9:00 - 13:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Wat is het adres en wat zijn de openingstijden?

Een soa test doen in de omgeving van de gemeente Utrecht? Maak een afspraak bij onze locatie aan de Amsterdamsestraatweg 542 in Utrecht. Met het ov, fiets of auto: je bent snel bij ons. En vanwege onze fijne ruime parkeerplaats parkeer je ook nog eens tegenover de ingang. Vanaf Utrecht Centraal station is het maar 10-15 minuten reizen!

Wat kost een soa test in Utrecht?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

OneDayClinic Utrecht heeft een breed aanbod aan soa testen:

Je voordelig en gemakkelijk laten testen op een soa doe je dus bij OneDayClinic Utrecht.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • T. Tasma BIG no. 59926949301
 • L.Smink  BIG no. 59926949301

Welke SOA poli´s in Houten en omgeving kun je bezoeken?

Als je op zoek bent naar SOA poli´s in Houten en omgeving, dan is de kliniek van OneDayClinic in Utrecht het meest dichtbij. Onze vestiging in Utrecht is één van onze acht klinieken in heel Nederland. Wij zijn ook de enige erkende SOA privékliniek in Nederland en dit heeft te maken met de hoge kwaliteit. Onze artsen zijn altijd BIG geregistreerd en wij laten onze testen onderzoeken in een gerenommeerd ISO-gecertificeerd laboratorium. Hierdoor zijn de SOA testen zeer betrouwbaar. Daarnaast kun je in onze SOA poli´s in Houten en omgeving testen op alle soorten SOA´s. De artsen kunnen een goede inschatting maken op welke SOA´s je het beste kunt testen.

Bij de SOA poli anoniem in Houten op een SOA testen

Misschien wel de belangrijkste voorwaarde voor veel mensen, is dat je in de SOA poli anoniem in Houten kunt testen. Anonimiteit is erg belangrijk en vooral voor bepaalde doelgroepen waar seksuele zaken minder gemakkelijk bespreekbaar zijn. Bij OneDayClinic krijg je altijd volledige anonimiteit, als jij dit wenst. De uitslag online opvragen is ook anoniem en je kunt dit dus in je eigen huiselijke omgeving doen. Als uit de uitslag blijkt dat je positief bent, dan is een behandeling nodig. Wil je hiervoor niet naar je huisarts? Een behandeling kan in onze kliniek ook anoniem.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483