Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA poli Leiden

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Bezoek de SOA poli in Leiden en weet waar je aan toe bent

Verkeer jij in onzekerheid, nadat je onveilig seksueel contact hebt gehad? Ongetwijfeld zul je dan weten dat je een risico hebt gelopen om besmet te raken met een SOA. Om zekerheid te krijgen of dit het geval is, moet je je laten testen. Woon jij in Leiden en ben je op zoek naar een SOA poli in Leiden of omgeving? Maak dan een afspraak bij de SOA poli van OneDayClinic. Onze dichtstbijzijnde kliniek voor jou zit in Den Haag. Daarnaast hebben wij in Leiden ook een SOA testpunt. Hier mag je zonder afspraak tijdens de openingsuren binnenlopen en test je geheel anoniem.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Den Haag

Regentesselaan 113, 2562 CR Den-Haag
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag13:00 - 20:00
woensdag9:00 - 17:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Momenteel gesloten

2e verdieping via de lift. Naast de regentesse apotheek.

Je wilt niet te lang wachten met een soa test, zeker wanneer je klachten hebt. Ook wil je zeker zijn van een uitslag die betrouwbaar is. OneDayClinic Den Haag garandeert een snelle, betrouwbare en bovendien anonieme soa test.

Wat kost een soa test in Den Haag?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Waarom de SOA poli´s in Leiden en omgeving bezoeken?

Er is een goede reden waarom je de SOA poli´s in Leiden of omgeving moet bezoeken. Het hebben van een SOA houdt namelijk niet altijd in dat je klachten ervaart. Het hebben van klachten is gemakkelijker om erachter te komen dat je een SOA hebt, zodat je je kunt laten behandelen. Maar als je geen klachten hebt en wel besmet bent, dan is dit niet alleen gevaarlijk voor jezelf, je bent ook een gevaar voor een ander. Als jij wederom onbeschermde seks hebt, dan besmet je mogelijk anderen. Juist daarom is een bezoek aan een SOA poli uitermate belangrijk.

 

Je kunt in een SOA poli anoniem in Leiden testen

Privacy is altijd erg belangrijk, helemaal als het gaat om een SOA test. Privacy kan dusdanig belangrijk voor je zijn, dat je het liefst geheel anoniem blijft. Het is mogelijk om bij OneDayClinic in de SOA poli anoniem in Leiden te laten testen. Wij vragen alleen je voornaam, die je desnoods zelf mag verzinnen. Zo garanderen wij altijd je jouw anonimiteit. Wanneer je bij een positieve test een behandeling nodig hebt, dan kan dit ook bij ons geheel anoniem.

  Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • R. Vink BIG registratie no. 69927535201

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483