Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA poli Maarsseveen

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Ga met klachten naar de SOA poli in Maarsseveen of omgeving

Wanneer je besmet bent met een seksueel overdraagbare aandoening (SOA), dan kun je last krijgen van diverse klachten. De klachten kunnen per SOA verschillend zijn en soms ook per sekse. Als je klachten hebt rondom de genitale zones of rondom de anus en de keel en je hebt niet zo lang geleden onveilige seks gehad, dan weet je al bijna zeker dat je met een SOA van doen hebt. Of dit ook daadwerkelijk zo is en welke soort SOA dit betreft, kun je laten testen in een SOA poli in Maasseveen of omgeving. Voor Maarsseveen kun je het beste een afspraak maken met de vestiging van OneDayClinic in Utrecht.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

[esi mbhi location=”Utrecht” cache=”public” ttl=”0″]
[esi openingstijden_met_schema location=”Utrecht” titel=”SOA Kliniek Utrecht” afbeelding=”https://onedayclinic.nl/wp-content/uploads/2019/10/Utrecht.jpg” adres=”Amsterdamsestraatweg 542″ postcode=”3553 EN” provincie=”Utrecht” cache=”public” ttl=”0″]

Wat is het adres en wat zijn de openingstijden?

Een soa test doen in de omgeving van de gemeente Utrecht? Maak een afspraak bij onze locatie aan de Amsterdamsestraatweg 542 in Utrecht. Met het ov, fiets of auto: je bent snel bij ons. En vanwege onze fijne ruime parkeerplaats parkeer je ook nog eens tegenover de ingang. Vanaf Utrecht Centraal station is het maar 10-15 minuten reizen!

Wat kost een soa test in Utrecht?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

OneDayClinic Utrecht heeft een breed aanbod aan soa testen:

Je voordelig en gemakkelijk laten testen op een soa doe je dus bij OneDayClinic Utrecht.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • T. Tasma BIG no. 59926949301
 • L.Smink  BIG no. 59926949301

Hoe te testen in de SOA poli´s in Maarsseveen en omgeving?

Kies jij ervoor om je te laten testen in de SOA poli´s in Maarsseveen of omgeving? Bij de vestiging van OneDayClinic in Utrecht ben je dan van harte welkom. Je krijgt een consult met een BIG geregistreerde arts. Je mag er dus vanuit gaan dat de arts heeft gestudeerd en zeer kundig is op het gebied van SOA´s. De arts zal samen met jou bepalen welk risico jij gelopen hebt en welke SOA test(en) hiervoor gedaan moeten worden. De test zelf bestaat uit het afnemen van materiaal. Mannen hebben vaak al voldoende aan het inleveren van wat urine. Bij vrouwen is een urinestaal meestal niet betrouwbaar genoeg en dan is een uitstrijkje nodig. Voor het testen op een SOA in de anus en keel is ook materiaal uit deze omgeving nodig. Bij een HIV test wordt er wat bloed afgenomen. Alles testen worden in een ISO-gecertificeerd laboratorium onderzocht.

Kun je in de SOA poli anoniem in Maasseveen terecht?

Soms kan het testen op een SOA gevoelig liggen. Het is namelijk iets heel persoonlijks en je wilt dit voor jezelf houden. Hier houden wij bij OneDayClinic rekening mee. Daarom kun je in onze SOA poli anoniem in Maarsseveen testen. Wij zullen dus niet naar je persoonlijke gegevens vragen, ook zonder kunnen wij je testen. Zelfs als je bij een positieve test naar ons komt voor een behandeling, dan kan dit anoniem.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483