Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Soa poli Nijmegen

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Ga voor een SOA test naar een SOA poli in Nijmegen

Als we het over SOA´s hebben, dan gaat het niet om één soort SOA. Er zijn diverse soorten SOA´s en bij onbeschermde seks loop je een risico om één of meerdere SOA´s op te lopen. De meest voorkomende SOA´s zijn chlamydia en gonorroe. Bij beide SOA´s is een bacterie verantwoordelijk. Deze bacterie nestelt zich in de slijmvliezen van vooral de geslachtsorganen en kan tijdens de seks overgedragen worden. Herpes is ook een veelvoorkomende SOA. Wanneer je eenmaal besmet bent met herpes, dan kom je hier niet meer vanaf. Je hoeft dan niet altijd klachten te hebben, maar soms steekt het virus de kop op en heb je wel klachten. Woon je in Nijmegen of omgeving en wil je weten of je besmet bent? Bezoek dan een SOA poli in Nijmegen.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Nijmegen

Oranjesingel 2a, 6511 NS Nijmegen
Gelderland
     085-0703483
maandag12:00 - 20:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdag9:00 - 12:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

2e verdieping
Parkeren voor de deur.
Openingstijden kunnen nog veranderen

Wil je een soa test doen en woon je in- of de omgeving van Nijmegen? Kom dan naar onze soa kliniek aan de Oranjesingel 2A in Nijmegen. Deze locatie is makkelijk te vinden met de auto en je parkeert voor de deur. Zelfs met het ov is de locatie zeer goed bereikbaar, vanaf het centraal station in Nijmegen is de kliniek op loopafstand: namelijk maar zo’n 10 minuten!

Binnen 20 minuten word je getest en de uitslag ontvang je binnen 2 werkdagen. In ons online testuitslagen portaal vind je je testuitslagen terug.

Wat kost een soa test in Nijmegen?

Wij werken met pakketten. Onderstaande pakketten zijn de meest gekozen pakketten. Let op: het is mogelijk dat jij een ander pakket of aanvullende testen nodig hebt en dat de kosten dus anders uitvallen..

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

Anonieme soa testen doe je in onze soakliniek in Nijmegen:

Een groot voordeel van OneDayClinic is dat je hier geheel discreet en anoniem laat testen op soa’s. In veel gevallen is OneDayClinic bovendien een stuk goedkoper dan wanneer je test via de huisarts.

Naar de SOA poli´s in Nijmegen voor een SOA test

Je hebt onbeschermde seks gehad en je denkt dat je geen SOA test hoeft te doen omdat je verder geen klachten hebt? Dit is een misverstand. Bij sommige SOA´s krijgt de meerderheid van de mensen helemaal geen klachten. Dit kan ook bij jou het geval zijn. Maar dit houdt niet in dat je dan geen SOA hebt. Een SOA kan bij geen behandeling jarenlang in je lichaam aanwezig zijn. Dit betekent ook dat je al die tijd besmettelijk bent. Heb je seks zonder condoom, kan is er een risico dat je je partner besmet. Een onbehandelde SOA kan later alsnog voor problemen zorgen. Je krijgt dan gezondheidsklachten die ernstiger kunnen zijn. Voorkom dit soort problemen en voel je weer veilig door naar de SOA poli´s in Nijmegen te gaan voor een test.

Een SOA poli anoniem in Nijmegen bezoeken

Je wilt je dus wel laten testen op een SOA, maar je wilt niet dat je omgeving hier vanaf weet? Uiteraard zal een huisarts je privacy ook waarborgen, maar het voelt niet prettig omdat je de huisarts kent? Een SOA poli anoniem in Nijmegen bezoeken is het alternatief. Bij OneDayClinic ben je altijd welkom, ook als je je identiteit niet wilt prijsgeven. Wij kunnen je voorlichten, je testen op alle soorten SOA´s en als je positief test ook behandelen, zonder dat iemand hier vanaf weet.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

  Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483