Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA poli Nuenen

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Een SOA poli in Nuenen bezoek je niet zomaar

Een SOA poli in Nuenen of omgeving bezoek je natuurlijk niet zomaar. Meestal maak je een afspraak, als je het vermoeden hebt dat je besmet bent met een SOA of omdat je juist bevestiging wilt dat je niet besmet bent. Vaak ben je al gestrest nadat je onveilige seks hebt gehad, je hebt immers een risico gelopen. Als na verloop van tijd blijkt dat je ook nog symptomen hebt, dan is het helemaal verstandig om een SOA poli in Nuenen op te zoeken. De SOA poli die het meest dichtbij is voor jou, is de vestiging van OneDayClinic in Eindhoven.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Eindhoven

Gerard Philipslaan 143A, 5616 TV Eindhoven
Noord-Brabant
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag16:00 - 20:00
woensdag9:00 - 17:30
donderdag16:00 - 20:00
vrijdag9:00 - 21:00
zaterdag9:00 - 13:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Wat is het adres en wat zijn de openingstijden?

De privékliniek van OneDayClinic is te vinden aan de Gerard Philipslaan 143a. Onze locatie in Eindhoven is erg gemakkelijk te vinden. Wij zijn vanaf de snelweg zeer makkelijk te bereiken en vanwege onze ruime en bovendien gratis parkeerplaats parkeer je ook nog eens makkelijk en snel voor de deur. Met het openbaar vervoer ben je ook snel op onze locatie, vanaf het centraal station van Eindhoven is het zo’n 15-20 minuten tot onze voordeur.

Woon jij in de omgeving Eindhoven, Den Bosch, Venlo of Helmond en ben je op zoek naar een soa kliniek bij jou in de buurt? Kom dan langs bij OneDayClinic Eindhoven. Bij onze soa kliniek vind je specialisten die gespecialiseerd zijn in preventie, diagnose en behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen. Jouw seksuele gezondheid staat bij ons op nummer 1!

Heb je vragen over een van onze testen of onze service? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via onderstaande button of door te bellen naar 084 070 3483.

Wat kost een soa test in Eindhoven?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Hoe betrouwbaar zijn de SOA poli´s in Nuenen?

Je wilt uiteraard een betrouwbare SOA kliniek bezoeken. Je wilt zekerheid dat de testen betrouwbaar zijn, dat ook de uitslag betrouwbaar is en dat er netjes wordt omgegaan met je persoonlijke gegevens, dus het waarborgen van een optimale privacy. Al deze punten zijn gewaarborgd in de klinieken van OneDayClinic en ook in onze kliniek in Eindhoven. Onze artsen zijn allen BIG geregistreerd en de testen worden door een ISO-gecertificeerd laboratorium onderzocht, zodat een betrouwbare uitslag gegarandeerd is. Ook over je privacy hoef je je geen zorgen te maken. Als je dit niet wenst, hoef je zelfs helemaal geen persoonlijke gegevens op te geven.

Is de SOA poli anoniem in Nuenen te bezoeken?

Omdat een SOA poli nog best vaak wordt gemeden, mede uit angst dat de privacy in gevaar komt, biedt OneDayClinic de mogelijkheid om de SOA poli anoniem in Nuenen te bezoeken voor een SOA test. Wij begrijpen het heel goed dat jij het graag voor je wilt houden dat je op een SOA hebt getest en liever ook geen bekenden in de kliniek wilt tegenkomen. Onze kliniek in Eindhoven is aan de buitenkant daarom niet als zodanig herkenbaar en wij vragen alleen een voornaam. Naast een anonieme soa test, kun je je bij ons ook anoniem laten behandelen.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483