Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Soa poli Rotterdam

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Meld je voor een SOA test bij een SOA poli in Rotterdam

Wanneer je tijdens onbeschermde seks een SOA hebt opgelopen, dan is dit niet prettig. Helemaal niet als je hier ook nog eens de nodige klachten van ondervindt. Welke klachten je kunt krijgen is afhankelijk van het type SOA die je hebt opgelopen. Bij veel soorten SOA´s hoort pijn of een branderig gevoel bij het plassen bij, inclusief afscheiding van pus uit de plasbuis of vagina. Bij sommige SOA´s hebben vrouwen meer kans op het krijgen van klachten dan mannen. En er zijn SOA´s die er niet prettig uit zullen zien en voelen, doordat er uitslag ontstaat rondom de genitaliën. Heb je klachten na onveilige seks en je woon in Rotterdam of omgeving? Ga dan naar een SOA poli in Rotterdam.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Rotterdam

Westblaak 92, 3012 KM Rotterdam
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag9:00 - 20:30
woensdag9:00 - 18:00
donderdag9:00 - 18:00
vrijdag9:00 - 18:00
zaterdag9:00 - 15:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Wat is het adres en wat zijn de openingstijden?

OneDayClinic Rotterdam is een privékliniek welke ligt aan de Westblaak 92, in het centrum van Rotterdam. Vanwege de uitstekend bereikbare locatie in de randstad is onze kliniek in Rotterdam een fijne uitvalsbasis. Je staat zo bij ons voor de deur. Dus wil jij een soa test laten doen en woon je in Rotterdam of in de omgeving, zoals Dordrecht of Gouda? Dan kan je altijd snel bij ons terecht voor een soa test. Wij zijn vanaf de snelweg zeer makkelijk te bereiken. Ook met het openbaar vervoer is onze locatie goed bereikbaar. Vanaf Rotterdam Centraal station sta je binnen 10 minuten bij ons voor de kliniek.

Dankzij de ruime openingstijden van onze soa poli in Rotterdam en haar specialisatie in soa testen, kun je vrijwel altijd op dezelfde dag geholpen worden. Zowel overdag als ’s avonds, op werkdagen en in het weekend. Binnen 20 minuten wordt de test afgenomen, waarna je de uitslag binnen maximaal 2 werkdagen ontvangt. De uitslag bekijk je online via ons testuitslagen portaal.

Wat kost een soa test in Rotterdam?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

Laat je in onze kliniek testen en diagnosticeren op:

Laat je je bij ons testen op een soa, dan gebeurt dit volledig anoniem. Wij vinden discretie erg belangrijk en dus staat dit hoog in het vaandel. Daarnaast is OneDayClinic vaak voordeliger dan wanneer je een soa test via de huisarts doet.

Bezoek ook één van de SOA poli´s in Rotterdam bij geen klachten

Nu kun je hinder ondervinden doordat je klachten krijgt door een SOA, maar dan weet je in ieder geval wel snel dat je met een SOA van doen hebt en kun je je laten behandelen. Het komt ook heel vaak voor dat mensen geen klachten ondervinden en toch besmet zijn met een SOA. Dit is misschien wel nog gevaarlijker, want als je telkens onbeschermde seks hebt, is er het risico dat je anderen besmet. Eigenlijk ben jij dus een gevaar voor anderen. En niet alleen voor anderen, je zult in de toekomst alsnog vervelende gezondheidsklachten kunnen ervaren. Bezoek dus ook de SOA poli´s in Rotterdam als je geen klachten hebt, maar wel onbeschermde seks hebt gehad.

Een SOA poli anoniem in Rotterdam bezoeken? Ga naar OneDayClinic

Natuurlijk loop je niet te koop met het feit dat je je wilt laten testen op een SOA. Wel zul je je sekspartner(s) moeten informeren als je positief test, want ook zij lopen dan een risico om besmet te zijn geraakt. Maar testen op een SOA wil je het liefste anoniem doen? Bezoek dan een SOA poli anoniem in Rotterdam. OneDayClinic is een speciale SOA poli. Wij zijn gespecialiseerd in SOA´s. Bij ons vind je dus alle informatie die je wilt weten en wij kunnen je testen op alle soorten SOA´s.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • R. Vink  BIG registratie no : 69927535201
 • C. Perik BIG registratie no : 39925593201

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483