Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Soa poli Utrecht

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Bezoek de SOA poli in Utrecht om te testen

Een Seksueel Overdraagbare Aandoening (SOA) kan worden overgedragen tijdens seksueel contact, waarbij geen beschermende maatregelen zijn getroffen. Een condoom is de beste methode om te voorkomen dat je een SOA oploopt. Jaarlijks raken duizenden Nederlanders besmet met een SOA. Hierdoor kunnen zij directe klachten ondervinden, maar vaak lopen mensen langere tijd met een SOA rond, zonder dit te weten. Dit maakt het besmet zijn met een SOA niet minder erg. Sterker nog, zo blijf je een gevaar, want je kunt de SOA ook overdragen aan anderen. Om bevestiging te krijgen dat je geen SOA hebt of misschien omdat je bepaalde klachten bevestigt wilt zien, kun je een SOA poli in Utrecht bezoeken.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Utrecht

Amsterdamsestraatweg 542, 3553 EN Utrecht
Utrecht
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag9:00 - 17:30
woensdag11:00 - 20:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdag9:00 - 13:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Wat is het adres en wat zijn de openingstijden?

Een soa test doen in de omgeving van de gemeente Utrecht? Maak een afspraak bij onze locatie aan de Amsterdamsestraatweg 542 in Utrecht. Met het ov, fiets of auto: je bent snel bij ons. En vanwege onze fijne ruime parkeerplaats parkeer je ook nog eens tegenover de ingang. Vanaf Utrecht Centraal station is het maar 10-15 minuten reizen!

Wat kost een soa test in Utrecht?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

OneDayClinic Utrecht heeft een breed aanbod aan soa testen:

Je voordelig en gemakkelijk laten testen op een soa doe je dus bij OneDayClinic Utrecht.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • T. Tasma BIG no. 59926949301
 • L.Smink  BIG no. 59926949301

Voor welke SOA naar de SOA poli´s in Utrecht?

Wil jij de zekerheid hebben of je nu wel of niet besmet bent met een SOA? Dan kun je één van de SOA poli´s in Utrecht bezoeken. Maar er zijn diverse soorten SOA´s en voor iedere SOA ook een aparte test. De vraag is dus voor welk soort SOA jij je moet laten testen. Soms kunnen eventuele klachten al voldoende duidelijkheid geven. De klachten zijn dan dusdanig specifiek, dat hieraan een bepaalde SOA te linken is. Maar vaak kun je ook te maken hebben met algemene klachten die bij diverse soorten SOA´s voorkomen. Dan zijn er ook nog legio mensen die helemaal geen klachten hebben. Het is verstandig om voordat je de poli bezoekt de SOA testwijzer van OneDayClinic in te vullen. Ook tijdens je afspraak in de kliniek kan er nagegaan worden op welke soorten SOA´s je het beste kunt testen.

Bezoek OneDayClinic om een SOA poli anoniem in Utrecht te bezoeken

De meeste mensen die zich willen laten testen op een SOA zien het liefste dat hun identiteit niet bekend wordt. Maar anoniem laten testen kan niet overal. Denk aan je huisarts. De huisarts is een bekende van je, dus anoniem een SOA test laten doen zit er dan niet in. Je kunt wel een SOA poli anoniem in Utrecht bezoeken. Ga dan naar de SOA poli OneDayClinic. Voor ons is het niet van belang wie jij bent, wij vinden het veel belangrijker dat je een goede testuitslag krijgt en een goede behandeling als dit nodig mocht zijn.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483