Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA poli Zoetermeer

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

De SOA poli in Zoetermeer is ook voor jou open

Ongetwijfeld zul je allang voorgelicht zijn over de risico´s die je loopt als je onbeschermde seks hebt. Door tijdens de seks een condoom te gebruiken, verlaag je de kans op een besmetting met een SOA tot een minimum. Helaas is het wel zo dat nog veel mensen met wisselende partners, geen condoom gebruiken en dus bewust het risico nemen. Ook al denk je er misschien wat te licht over, zorg in ieder geval dat wanneer je onbeschermde seks hebt gehad, een SOA poli in Zoetermeer bezoekt voor een SOA test. Voor Zoetermeer en omgeving is de vestiging van OneDayClinic in Den Haag het meest dichtbij.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Den Haag

Regentesselaan 113, 2562 CR Den-Haag
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag13:00 - 20:00
woensdag9:00 - 17:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Momenteel gesloten

2e verdieping via de lift. Naast de regentesse apotheek.

Je wilt niet te lang wachten met een soa test, zeker wanneer je klachten hebt. Ook wil je zeker zijn van een uitslag die betrouwbaar is. OneDayClinic Den Haag garandeert een snelle, betrouwbare en bovendien anonieme soa test.

Wat kost een soa test in Den Haag?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Waarom is een bezoek aan de SOA poli´s in Zoetermeer zo belangrijk?

Het bezoeken van SOA poli´s in Zoetermeer en omgeving is zeer belangrijk, als je regelmatig onveilig vrijt. Als je na onveilig seksueel contact bepaalde klachten ervaart, dan zal het je al snel duidelijk zijn dat je een SOA hebt. Een SOA test is dan de enige manier om erachter te komen of je daadwerkelijk besmet bent en met welk soort SOA. Je hoeft niet verbaast te zijn, als je geen klachten ervaart, maar uiteindelijk toch besmet blijkt. Dit overkomt een groot deel van de mensen die een SOA hebben opgelopen. Juist daarom is het zo belangrijk om na ieder onveilig seksueel contact te testen.

Je kunt in de SOA poli anoniem in Zoetermeer testen op een SOA

Niet iedereen gaat ongedwongen naar een SOA polikliniek om zich te laten testen. Bij veel doelgroepen is het onderwerp seks nog behoorlijk taboe en helemaal het laten doen van een SOA test. Bij OneDayClinic houden wij hier rekening mee. Je mag daarom op onze SOA poli anoniem in Zoetermeer een afspraak maken. Zelfs de arts met wie jij het consult hebt, weet verder niets van jou, je hoeft ons alleen maar een (fictieve) voornaam door te geven. Met onze garantie op anonimiteit, hopen wij drempelverlagend te zijn.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

  Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • R. Vink BIG registratie no. 69927535201

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483