SNELLE SOA TEST

Als eerste soa kliniek van Nederland heeft onze locatie in Amsterdam een soa-test die binnen twee uur een bewezen betrouwbare uitslag geeft. Deze innovatieve soa-test uit Amerika test op de twee meest voorkomende soa: Chlamydia en Gonorroe. Door deze snelle uitslag kan sneller op behandeling worden overgegaan, worden de ernstige gevolgen van een onbehandelde soa besmetting tegengegaan en wordt het risico op overdracht verkleind.

Snelle SOA test in Amsterdam op Chlamydia en Gonorroe, binnen 2 uur uitslag!

Als eerste en enige soa kliniek in Nederland beschikt OneDayClinic Amsterdam over een SOA test die binnen 90 minuten een bewezen betrouwbare uitslag geeft op Chlamydia en Gonorroe. In Amerika heeft deze soa test al voor bewezen successen gezorgd, maar in Nederland is deze soa test uniek. Geen enkele andere Nederlandse soa kliniek, GGD of huisarts gebruikt deze innovatieve soa-test.

Tarieven snelle SOA test 

De nieuwe snelle soa-test van OneDayClinic kost 200 euro. Dat is in veel gevallen een stuk goedkoper dan een soa-test bij de huisarts. Een SOA test bij de huisarts wordt namelijk betaald uit het eigen risico. Als je je eigen risico nog niet gebruikt hebt kan een SOA test bij de huisarts soms wel 300 tot 400 euro kosten. Tevens krijg je de uitslag van je soa-test bij de huisarts vaak pas na een week. Datzelfde geldt voor de gratis soa-testen bij de GGD. De uitslag van een SOA test bij de GGD laat vaak lang op zich wachten en je kan er alleen terecht als je binnen de gestelde risicogroepen valt.

Hoe werkt de innovatieve snelle SOA test?

Allereerst wordt er, zoals ook bij een reguliere SOA test op Chlamydia en Gonorroe, materiaal afgenomen. Hoe dat precies gaat lees je hier. Onze gespecialiseerde SOA arts zet het afgenomen materiaal in de speciale machine. Ongeveer 90 minuten later volgt de uitslag van de SOA test. Als blijkt dat de uitslag positief is, en je dus een SOA hebt, kan direct over gegaan worden op behandeling. Dit kan anoniem via OneDayClinic Amsterdam. Je hoeft dus niet alsnog je huisarts te waarschuwen.

Een afspraak maken voor een snelle SOA test bij OneDayClinic Amsterdam?

Sinds de opening van OneDayClinic hebben al ongeveer 10.000 mensen zich laten testen op SOA aan de Spuistraat in Amsterdam. Wil je direct, anoniem, online een afspraak inplannen voor de snelle SOA test in Amsterdam? Plan dat direct in de agenda op deze pagina, of klik hier.

Wil je graag meer informatie? Bel ons en stel je vraag aan onze gespecialiseerde SOA arts, of chat met een van onze artsen via Facebook Messenger.

DIRECT ANONIEM AFSPRAAK MAKEN
BACK