Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA test Ewijk

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen
Zonder afspraak binnen lopen
Gecertificeerd lab

OneDayClinic is de enige privékliniek die door SOA Aids Nederland is bestempeld als “betrouwbare aanbieder van SOA-zorg.

soaaidsnederland-logo

Spreek je liever een arts? Maak een afspraak in een van onze klinieken

Laat een SOA test in Ewijk doen

In vele informatiecampagnes wordt al jarenlang aangegeven dat veilig vrijen de beste optie is om een SOA te voorkomen. Ook tijdens de seksuele voorlichting op scholen, hoort standaard het verhaal dat je echt een condoom moet gebruiken, bij wisselende seksuele contacten. In de praktijk wil dit wel eens tegenvallen. Toevallig geen condoom bij je of de ander wil het juist zonder condoom doen en voor je het weet heb je dus onveilige seks gehad. Dit kan uiteraard voorkomen, maar zorg dan ook dat je het alsnog veilig houdt en doe een SOA test in Ewijk. Zo weet je zeker of je nu wel of niet besmet bent en voorkom je dat je anderen besmet.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Nijmegen

Oranjesingel 2a, 6511 NS Nijmegen
Gelderland
     085-0703483
maandag12:00 - 20:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdag9:00 - 12:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

2e verdieping
Parkeren voor de deur.
Openingstijden kunnen nog veranderen

Hoe werkt het?

1 - Kies een onderzoek

Kies de soa test en kliniek/testpunt waar je heen gaat.

2 - Betaling van de test

Betaal de test en print de PDF. Deze heb je nodig om de test te laten afnemen.

3 - Soa testen op locatie

Ga met de uitgeprinte PDF, zonder afspraak, naar jouw soa testpunt van OneDayClinic en laat het onderzoek doen.

4 - Check uitslag van het onderzoek online

Vaak binnen 1 werkdag uitslag vul je persoonlijke code in op de website.

Wat kost een soa test in Delft?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
100
Bloedtesten
Uitvoering in 15 min
 • HIV
 • Syfilis
 • Hepatitis B
 • Hepatitis C

Onze soa testen

Er zijn diverse soorten soa’s en iedere soa zorgt voor andere klachten. In sommige gevallen zijn de klachten vaag of kunnen ze sterk overeen komen met een andere soa. Gelukkig laat je je veilig en snel testen bij OneDayClinic.

Chlamydia is de meest voorkomende soa in Nederland. Vanzelfsprekend heb je dus een redelijk grote kans om deze soa op te lopen. Bovendien geeft deze soa vaak geen klachten, hierdoor wordt het extra van belang dat je je regelmatig laat testen op chlamydia. Naast chlamydia kun je je ook laten testen op gonorroe, wat wordt veroorzaakt door een besmettelijke bacterie. Ook op syfilis laat je je bij ons testen. Voor een hepatitis B of hiv test kun je ook terecht in ons soa testpunt in Delft. .

Soa Test Delft

Wat is een soa test only?

Geen afspraak of gesprek met de arts, maar puur langskomen voor het afnemen van de soa test. Dat is wat de soa test only van OneDayClinic inhoud. Je koopt online op onze website de soa test(en) die je nodig hebt en print het pdf-bestand uit. Deze neem je mee naar de testlocatie en zonder voorafgaand gesprek laat je de soa test afnemen. Een aantal dagen later vindt je in ons uitslagenportaal het antwoord op de test.
Maak gebruik van onze testwijzer om te bepalen welke testen je nodig hebt!

Weet je nog niet welke test(en) je moet doen? Of heb je veel vragen en wil je meer informatie van een arts? Maak dan een afspraak bij een van onze soa klinieken in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven. Of je nu een soa test laat doen bij een testpunt of in een van onze soa klinieken, in beide gevallen ben je verzekerd van een betrouwbaar resultaat: deze wordt onderzocht door een ISO gecertificeerd laboratorium.

Waar op een SOA testen in Ewijk?

Wil jij op een SOA testen in Ewijk, dan moet je naar OneDayClinic. Wij hebben hebben een vestiging bij jou in de buurt, namelijk in Nijmegen. Als SOA privékliniek, zijn wij gespecialiseerd in het testen op een SOA, maar ook in het behandelen hiervan. Als jij met een onbehaaglijk gevoel rondloopt nadat je onveilige seks hebt gehad of je hebt bepaalde klachten die wijzen op een besmetting met een SOA, maak dan een afspraak met onze kliniek in Nijmegen. Iedereen is welkom en je wordt geholpen door deskundige artsen die alles van SOA´s af weten. De testen worden in een ISO-gecertificeerd laboratorium onderzocht en de uitslag kun je op onze website online inzien.

Een SOA test anoniem in Ewijk doen is mogelijk

Op een SOA testen kan gevoelig liggen. Niet bij iedereen kan er in zijn/haar omgeving gemakkelijk over seks worden gepraat. Het is daarom voor te stellen, dat je je zorgen maakt over je privacy. OneDayClinic heeft hier de oplossing voor. Je mag een afspraak maken met een voornaam die je zelf mag verzinnen. Ook de geboortedatum die je moet opgeven om je uitslag online op te vragen, maar fictief zijn. Zo kent niemand jouw identiteit en blijf je altijd anoniem.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483