Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA test Nootdorp

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen
Zonder afspraak binnen lopen
Gecertificeerd lab

OneDayClinic is de enige privékliniek die door SOA Aids Nederland is bestempeld als “betrouwbare aanbieder van SOA-zorg.

soaaidsnederland-logo

Spreek je liever een arts? Maak een afspraak in een van onze klinieken

Kun je een SOA test in Nootdorp of direct omgeving doen?

Hoewel een seksuele ervaring meestal een leuke herinnering is, kan dit toch wat onaangenamer worden als je dit niet veilig doet. Onveilige seks leidt doorgaans tot een hoger risico op een seksueel overdraagbare aandoening (SOA). Je hoeft natuurlijk niet direct een SOA op te lopen, maar het kan ook zijn dat je wel besmet bent en dit helemaal niet weet. Je hoeft hier namelijk lang niet altijd klachten van te krijgen. Onwetendheid maakt het allemaal nog risicovoller, je kunt dan namelijk anderen besmetten, wanneer je door blijft gaan met onveilige seks. Dit terwijl een simpele SOA test in Nootdorp al snel voor duidelijkheid kan zorgen.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Test Delft

Reinier de Graafweg 5, 2625 AD Delft
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag7:00 - 17:30
dinsdag7:00 - 17:30
woensdag7:00 - 17:30
donderdag7:00 - 17:30
vrijdag7:00 - 17:30
zaterdag8:30 - 10:30
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Hoe werkt het?

1 - Kies een onderzoek

Kies de soa test en kliniek/testpunt waar je heen gaat.

2 - Betaling van de test

Betaal de test en print de PDF. Deze heb je nodig om de test te laten afnemen.

3 - Soa testen op locatie

Ga met de uitgeprinte PDF, zonder afspraak, naar jouw soa testpunt van OneDayClinic en laat het onderzoek doen.

4 - Check uitslag van het onderzoek online

Vaak binnen 1 werkdag uitslag vul je persoonlijke code in op de website.

Wat kost een soa test in Delft?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
100
Bloedtesten
Uitvoering in 15 min
 • HIV
 • Syfilis
 • Hepatitis B
 • Hepatitis C

Onze soa testen

Er zijn diverse soorten soa’s en iedere soa zorgt voor andere klachten. In sommige gevallen zijn de klachten vaag of kunnen ze sterk overeen komen met een andere soa. Gelukkig laat je je veilig en snel testen bij OneDayClinic.

Chlamydia is de meest voorkomende soa in Nederland. Vanzelfsprekend heb je dus een redelijk grote kans om deze soa op te lopen. Bovendien geeft deze soa vaak geen klachten, hierdoor wordt het extra van belang dat je je regelmatig laat testen op chlamydia. Naast chlamydia kun je je ook laten testen op gonorroe, wat wordt veroorzaakt door een besmettelijke bacterie. Ook op syfilis laat je je bij ons testen. Voor een hepatitis B of hiv test kun je ook terecht in ons soa testpunt in Delft. .

Soa Test Delft

Wat is een soa test only?

Geen afspraak of gesprek met de arts, maar puur langskomen voor het afnemen van de soa test. Dat is wat de soa test only van OneDayClinic inhoud. Je koopt online op onze website de soa test(en) die je nodig hebt en print het pdf-bestand uit. Deze neem je mee naar de testlocatie en zonder voorafgaand gesprek laat je de soa test afnemen. Een aantal dagen later vindt je in ons uitslagenportaal het antwoord op de test.
Maak gebruik van onze testwijzer om te bepalen welke testen je nodig hebt!

Weet je nog niet welke test(en) je moet doen? Of heb je veel vragen en wil je meer informatie van een arts? Maak dan een afspraak bij een van onze soa klinieken in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven. Of je nu een soa test laat doen bij een testpunt of in een van onze soa klinieken, in beide gevallen ben je verzekerd van een betrouwbaar resultaat: deze wordt onderzocht door een ISO gecertificeerd laboratorium.

Waar op een SOA testen in Nootdorp?

Nootdorp zelf is niet zo heel groot en een officiële SOA kliniek is hier dan ook niet te vinden. Toch wil je een kliniek vinden waar je een betrouwbare uitslag krijgt, waar je persoonlijke geholpen wordt en die je privacy respecteert? Dan kun je voor SOA testen in Nootdorp of omgeving, terecht bij OneDayClinic in Den Haag. Wij bieden je alles voor zeer betrouwbare testen, zoals artsen met BIG registratie en onderzoek van de testen in een ISO-gecertificeerd laboratorium. Ook je privacy is voor ons een groot goed. Wanneer je dit wenst, is ook anoniem testen mogelijk.

Hoe gaat een SOA test anoniem in Nootdorp

Een SOA test anoniem in Nootdorp doen, gaat relatief gemakkelijk in de kliniek van OneDayClinic in Den Haag. Je hoeft namelijk geen persoonlijke gegevens op te geven. Wij vragen alleen een voornaam en als je je echte voornaam niet wilt opgeven is dit ook geen probleem. Nadat je getest hebt, wordt de test naar het laboratorium gezonden, waarna je al snel de uitslag online kunt opvragen. Als blijkt dat je positief bent getest, maak dan ook een afspraak met onze kliniek. Ook een behandeling bij ons kan namelijk geheel anoniem.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483