Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA test Purmerend

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen
Zonder afspraak binnen lopen
Gecertificeerd lab

OneDayClinic is de enige privékliniek die door SOA Aids Nederland is bestempeld als “betrouwbare aanbieder van SOA-zorg.

soaaidsnederland-logo

Spreek je liever een arts? Maak een afspraak in een van onze klinieken

Wil je zekerheid? Doe dan een SOA test in Purmerend

In Nederland wordt meer dan voldoende voorlichting gegeven over seksueel overdraagbare ziektes. Op scholen wordt jongeren al vroeg geleerd dat onveilige seks kan leiden tot een SOA. Ondanks dat vrijwel alle jongeren hiervan op de hoogte zijn, komt het toch vaak voor dat er onveilig wordt gevreeën. Je weet ongetwijfeld dat dit een risico is, maar is het toch eens voorgevallen? Om zekerheid te hebben dat je niet besmet bent met een SOA, kun je een SOA test in Purmerend doen. De dichtstbijzijnde vestiging hiervoor is de kliniek van OneDayClinic in Amsterdam.

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Test Badhoevedorp

Pa Verkuyllaan 3, 1171 EA Badhoevedorp
Noord-Holland
     085-0703483
maandag8:00 - 11:30
dinsdag8:00 - 11:30
woensdag8:00 - 11:30
donderdag8:00 - 11:30
vrijdag8:00 - 11:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Hoe werkt de SOA test?

1 - Kies een onderzoek

Kies wat voor soa test je wilt doen en stad waar je naartoe wilt gaan.

2 - Betaling van de test

Betaal de test en print het PDF bestand uit (dit is verplicht)

3 - Soa testen op locatie

Ga naar de prikpost MET PDF zonder afspraak tussen de aangegeven tijden en laat het onder zoek doen.

4 - Check uitslag van het onderzoek online

Vaak binnen 1 werkdag uitslag vul je persoonlijke code in op de website.

Wat kost een soa test in Badhoevedorp?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
100
Bloedtesten
Uitvoering in 15 min
 • HIV
 • Syfilis
 • Hepatitis B
 • Hepatitis C

Onze soa testen

Er zijn erg veel verschillende soa’s. Of en welke klachten je hebt, hangt ook af van het type soa dat je hebt. Bij OneDayClinic test je jezelf veilig op verschillende soorten soa’s.

chlamydia is de meest voorkomende soa in Nederland, maar geeft niet vaak klachten. Het is dus van belang dat je je regelmatig laat testen op chlamydia. Dit kan bij OneDayClinic. Gonorroe wordt veroorzaakt door een besmettelijke bacterie. Net als chlamydia komt deze soa vaak voor en geeft deze vaak geen of weinig klachten. Bij OneDayClinic test punt Badhoevedorp laat je je zelfs testen op hepatitis B,  maar ook een test op de soa hiv laat je doen bij ons testpunt.

Soa Test Badhoevedorp

Wat is een soa test only?

Wil je een soa test doen zonder vooraf contact te hebben met een arts uit een van onze klinieken? met een test only koop je online de soa test die je nodig hebt op onze website. Vervolgens ga je naar een testpunt bij jou in de buurt. Hier laat je de test afnemen door middel van een swab of bloedafname. Gebruik de testwijzer om te bepalen welke testen je nodig hebt.

Vind je het moeilijk om te bepalen welke soa test je nodig hebt, omdat je bijvoorbeeld vage klachten hebt? Heb je meer vragen voordat je wilt overgaan op de soa test? Maak in dat geval een afspraak in een van onze klinieken. Vanuit onze kliniek heb je altijd een consult met de arts voordat je overgaat op het afnemen van de test. Bovendien vinden wij het belangrijk dat jij je veilig voelt en zorgen we ervoor dat je zo goed mogelijk geïnformeerd bent.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Waarom moet je je op een SOA testen in Purmerend of omgeving?

Als jij regelmatig wisselende én onveilige seksuele contacten hebt, dan is het zeer aan te raden om je ook regelmatig op een SOA te testen in Purmerend of omgeving. Misschien denk je dat je geen SOA hebt, want je hebt immers geen klachten? Bij veel SOA´s is dit ook helemaal niet het geval. Er zijn SOA´s waar tot 70% van de dragers geen klachten ervaart. Toch loop je wel rond met een besmetting. Als je dan ook nog onveilige seks hebt, dan besmet je anderen. Uiteraard is vrijen met een condoom nog de beste garantie om geen SOA te krijgen. Heb je toch wel eens onveilige seks Laat dan telkens weer op een SOA testen. Voor Purmerend is de vestiging van OneDayClinic in Amsterdam het meest dichtbij.

Ook een SOA test anoniem in Purmerend is mogelijk

Vind je het niet prettig om voor een SOA test naar je huisarts te gaan? Ook een bezoekje aan de kliniek van OneDayClinic kan erg spannend zijn, als je nog nooit een SOA test hebt gedaan. Gelukkig kun je ook een SOA test anoniem in Purmerend laten doen. In onze kliniek in Amsterdam hoef jij jezelf niet kenbaar te maken, wij hebben alleen een voornaam nodig en zelfs dit mag je verzinnen. Op deze manier hopen wij de drempel wat lager te hebben gelegd, zodat je geen angst hoeft te hebben om je te laten testen.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483