Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA test Uithoorn

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen
Zonder afspraak binnen lopen
Gecertificeerd lab

OneDayClinic is de enige privékliniek die door SOA Aids Nederland is bestempeld als “betrouwbare aanbieder van SOA-zorg.

soaaidsnederland-logo

Spreek je liever een arts? Maak een afspraak in een van onze klinieken

Met een SOA test in Uithoorn weet je waar je aan toe bent

Een seksueel overdraagbare aandoening (SOA), loop je op door onveilig seksueel contact. Onder onveilige seks wordt verstaan, het niet gebruiken van een voorbehoedsmiddel, zoals een condoom. Sommigen hebben helemaal geen moeite met een condoom, terwijl anderen er bewust voor kiezen om zonder condoom te vrijen. Een veel gehoord motief, is dat een condoom de pret bederft of dat het niet lekker genoeg is. Als je kiest om zonder condoom te vrijen, dan hoeft dit geen probleem te zijn als je een vaste en monogame relatie hebt. Heb je wisselende seksuele contacten en vrij je ook dan onveilig, doe dan regelmatig een SOA test in Uithoorn.

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Test Badhoevedorp

Pa Verkuyllaan 3, 1171 EA Badhoevedorp
Noord-Holland
     085-0703483
maandag8:00 - 11:30
dinsdag8:00 - 11:30
woensdag8:00 - 11:30
donderdag8:00 - 11:30
vrijdag8:00 - 11:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Hoe werkt de SOA test?

1 - Kies een onderzoek

Kies wat voor soa test je wilt doen en stad waar je naartoe wilt gaan.

2 - Betaling van de test

Betaal de test en print het PDF bestand uit (dit is verplicht)

3 - Soa testen op locatie

Ga naar de prikpost MET PDF zonder afspraak tussen de aangegeven tijden en laat het onder zoek doen.

4 - Check uitslag van het onderzoek online

Vaak binnen 1 werkdag uitslag vul je persoonlijke code in op de website.

Wat kost een soa test in Badhoevedorp?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
100
Bloedtesten
Uitvoering in 15 min
 • HIV
 • Syfilis
 • Hepatitis B
 • Hepatitis C

Onze soa testen

Er zijn erg veel verschillende soa’s. Of en welke klachten je hebt, hangt ook af van het type soa dat je hebt. Bij OneDayClinic test je jezelf veilig op verschillende soorten soa’s.

chlamydia is de meest voorkomende soa in Nederland, maar geeft niet vaak klachten. Het is dus van belang dat je je regelmatig laat testen op chlamydia. Dit kan bij OneDayClinic. Gonorroe wordt veroorzaakt door een besmettelijke bacterie. Net als chlamydia komt deze soa vaak voor en geeft deze vaak geen of weinig klachten. Bij OneDayClinic test punt Badhoevedorp laat je je zelfs testen op hepatitis B,  maar ook een test op de soa hiv laat je doen bij ons testpunt.

Soa Test Badhoevedorp

Wat is een soa test only?

Wil je een soa test doen zonder vooraf contact te hebben met een arts uit een van onze klinieken? met een test only koop je online de soa test die je nodig hebt op onze website. Vervolgens ga je naar een testpunt bij jou in de buurt. Hier laat je de test afnemen door middel van een swab of bloedafname. Gebruik de testwijzer om te bepalen welke testen je nodig hebt.

Vind je het moeilijk om te bepalen welke soa test je nodig hebt, omdat je bijvoorbeeld vage klachten hebt? Heb je meer vragen voordat je wilt overgaan op de soa test? Maak in dat geval een afspraak in een van onze klinieken. Vanuit onze kliniek heb je altijd een consult met de arts voordat je overgaat op het afnemen van de test. Bovendien vinden wij het belangrijk dat jij je veilig voelt en zorgen we ervoor dat je zo goed mogelijk geïnformeerd bent.

Waarom op een SOA testen in Uithoorn?

Waarom zou je op een SOA testen in Uithoorn? Dit is nog veel te vaak een vraag, in plaats van een actie. Veel mensen die denken dat als je besmet bent geraakt met een SOA, dat je dan allerlei klachten krijgt rondom de genitaliën. Dit kan uiteraard, maar in veel gevallen ook niet. Je kunt klachtenvrij blijven. Is dit dan minder? Integendeel zelfs. Als je onwetend bent dat je besmet bent, dan kun je maanden of zelfs jaren later alsnog klachten krijgen en dan is een behandeling lastiger. Daarnaast ben je besmettelijk, dus je geeft de SOA door aan iedereen met wie je onveilige seks hebt. Maak gewoon een afspraak met de dichtstbijzijnde SOA kliniek. Voor Uithoorn is dit de vestiging van OneDayClinic in Amstelveen of Amsterdam.

Je mag ook een SOA test anoniem in Uithoorn doen

Een reden om je niet te testen, kan bezorgdheid zijn om je privacy. Helemaal als je uit een doelgroep komt waar maar moeilijk over seks gepraat kan worden, dan wil je niet dat het bekend wordt dat je een SOA test gedaan hebt. Bij OneDayClinic mag je daarom een SIA test anoniem in Uithoorn doen. Dit kan in al onze vestigingen, waardoor zelfs onze artsen jouw identiteit niet kennen. Dit is de meest optimale methode om je privacy te beschermen.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483