Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA test Wassenaar

Deze vestiging is tijdelijk gesloten.

Anoniem testen
Zonder afspraak binnen lopen
Gecertificeerd lab

OneDayClinic is de enige privékliniek die door SOA Aids Nederland is bestempeld als “betrouwbare aanbieder van SOA-zorg.

soaaidsnederland-logo

Spreek je liever een arts? Maak een afspraak in een van onze klinieken

Is het belangrijk om een SOA test in Wassenaar te doen?

Ondanks dat je vast bent voorgelicht over de gevaren die schuilen in het hebben van onveilige seks, heb je af en toe wel seks zonder voorbehoedsmiddelen? Het kan gemakzucht zijn, omdat er toevallig geen condoom voorhanden is, maar ook zijn er mensen die niet willen vrijen met een condoom. In een vaste monogame relatie is dit geen probleem. Wel is het een probleem als je regelmatig wisselende seksuele contacten hebt. Dit verhoogt namelijk het risico om besmet te raken met een SOA. Laat daarom met enige regelmaat of telkens nadat je onveilige seks hebt gehad een SOA test in Wassenaar uitvoeren.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

Kan alleen op afspraak langs gaan op deze vestiging.

Hoe werkt het?

1 - Kies een onderzoek

Kies wat voor soa test je wilt doen en stad waar je naartoe wilt gaan.

2 - Betaling van de test

Betaal de test en print het PDF bestand uit (dit is verplicht)

3 - Soa testen op locatie

Ga naar de prikpost MET PDF zonder afspraak tussen de aangegeven tijden en laat het onder zoek doen.

4 - Check uitslag van het onderzoek online

Vaak binnen 1 werkdag uitslag vul je persoonlijke code in op de website.

Wat kost een soa test in Leiden?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
100
Bloedtesten
Uitvoering in 15 min
 • HIV
 • Syfilis
 • Hepatitis B
 • Hepatitis C

Onze soa testen

Er zijn veel verschillende seksueel overdraagbare aandoeningen en iedere soa kan andere klachten veroorzaken. Bij OneDayClinic kun je jezelf laten testen op verschillende soorten soa’s.

Zo kun je jezelf laten testen op chlamydia. Deze soa is de meest voorkomende soa in Nederland, maar geeft weinig klachten. Daarom is het belangrijk dat je je regelmatig laat testen. Naast chlamydia kun je je ook laten testen op gonorroe, wat wordt veroorzaakt door een besmettelijke bacterie. De besmettelijke soa syfilis testen wij ook op. Bij OneDayClinic test punt Leiden kun je je tevens laten testen voor de leverontsteking hepatitis B en misschien wel de meest bekende soa, hiv.

Soa Test Leiden

Wat is een soa test only?

Bij OneDayClinic is het mogelijk om een soa test te laten doen, zonder een afspraak bij een arts in een van onze klinieken te hoeven maken. Bij een test only koop je online een test op OneDayClinic.nl en ga je naar een afnamelocatie bij jou in de buurt. Hier laat je je bloed afnemen en kun je je urine/uitstrijk materiaal (swab) inleveren. Gebruik de testwijzer om te bepalen welke testen je nodig hebt.

Weet jij nog niet welke test je wilt doen? Of heb je vragen en wil je anoniem medisch advies inwinnen bij een ervaren arts? Dan kun je terecht bij een van onze soa klinieken in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Rotterdam. Of je nu een soa test laat doen bij een test only punt of in een van onze klinieken, in beiden gevallen ben je verzekerd van een betrouwbaar resultaat. De test wordt namelijk onderzocht door een ISO gecertificeerd laboratorium. Na de test kun je de uitslag binnen twee dagen, anoniem, online aanvragen.

Waar kun je op een SOA testen in Wassenaar?

Het is belangrijk dat je voor op een SOA testen in Wassenaar, kiest voor een kliniek die betrouwbare testen levert en je privacy weet te waarborgen. De dichtstbijzijnde kliniek voor jou is dan OneDayClinic in Den Haag. Wij zijn uitermate betrouwbaar, mede doordat onze artsen allen BIG geregistreerd zijn. Hierdoor kunnen wij deskundige kwaliteit leveren en is er veel kennis voorhanden over de verschillende soorten SOA´s. Ook kunnen wij de hoge kwaliteit van onze SOA testen garanderen. Onze testen worden namelijk in een gecertificeerd laboratorium onderzocht. Een ander belangrijk kenmerk aan onze kliniek, is de persoonlijke betrokkenheid en de bewaking van je privacy.

Kan een SOA test anoniem in Wassenaar gedaan worden?

Maak jij je zorgen over je privacy? Aangezien het laten doen van een SOA test best een gevoelig punt kan zijn, wil jij natuurlijk wel dat je zo anoniem mogelijk wordt getest. Dit is lang altijd niet mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan je eigen huisarts. Als je je hier laat testen, dan weet hij/zij wie je bent. Als jij dit niet wilt, dan hoeft dit bij ons niet. Bij ons kun je een SOA test anoniem in Wassenaar doen. Ook de arts kent niet je identiteit, maar je wordt toch goed geholpen. Ook een eventuele behandeling kan bij ons anoniem.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (Alleen in Amsterdam)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483