Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Soa test online bestellen

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Een SOA test online bestellen, maakt testen erg gemakkelijk

Niet iedereen die zich op een SOA wil laten testen, staat te springen om naar een huisarts of kliniek te gaan. Een veelgehoorde reden hiervoor, is dat men graag de anonimiteit wil waarborgen. Hoewel een huisarts een beroepsgeheim heeft, kan het zijn dat je je hier wat aangetast voelt in je privacy. Normaal gesproken kent een huisarts je en een SOA test is toch iets erg persoonlijks dat je liever niet deelt. Er is gelukkig een goed alternatief. Je kunt namelijk een SOA test online bestellen. De test krijg je thuis, zodat je deze in alle anonimiteit thuis kunt afnemen.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Hoe gaat SOA testen online bestellen?

Voordat je SOA testen online kunt bestellen, moet je wel weten welk soort test je wilt doen. Zo zijn er SOA testen online te bestellen voor onder andere chlamydia, gonorroe en HIV. Als je klachten hebt, dan kun je aan de hand hiervan al enigszins bepalen welke test je moet bestellen, maar veel mensen hebben helemaal geen klachten. Vul daarom eerst de online testwijzer in. De testwijzer geeft enkele vragen die je moet beantwoorden. Aan de hand hiervan krijg je een advies welke SOA testen je het beste kunt bestellen. De test(en) worden discreet verzonden, zodat niemand aan de envelop kan zien wie de afzender is en wat de inhoud is.

Bestel de SOA test online bij OneDayClinic

OneDayClinic is een privékliniek, met verschillende vestigingen en testpunten door heel Nederland. Wij zij daarom altijd wel in de buurt. Je mag voor een SOA test altijd bij ons langskomen en dit kan zelfs anoniem. Je hoeft nooit je volledige naam en/of geboortenaam op te geven. Wil je toch liever thuis testen? Bestel dan een SOA test online bij ons. Je weet dan zeker dat je een zeer betrouwbare thuistest krijgt en waarbij er onderzocht wordt in een betrouwbaar en ISO-gecertificeerd laboratorium. Mocht je positief testen, dan kun je alsnog anoniem een afspraak maken voor een behandeling.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483