Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Soa test zonder afspraak

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Is een SOA test zonder afspraak mogelijk?

Als je bang bent dat je besmet bent met een SOA, dan is er maar één manier om hierachter te komen. Je moet je op een SOA laten testen. Een eerste voordeel van testen is dat je minder bezorgt hoeft te zijn. Je krijgt namelijk duidelijkheid. Ook als blijkt dat je besmet bent, dan kun je direct actie ondernemen en een behandeling ingaan. Afhankelijk van het soort SOA, kun je dan snel van je SOA af zijn. Daarnaast is het ook fijn om te weten dat je niet meer besmettelijk bent voor anderen. Wil je zo weinig mogelijk gedoe rondom het testen? Bij een SOA testpunt van OneDayClinic kun je een SOA test zonder afspraak laten afnemen.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Deskundig en snel SOA testen zonder afspraak

OneDayClinic heeft op verschillende locaties in Nederland een compleet uitgeruste SOA kliniek. Hier kun je terecht op afspraak. Je krijgt een consult van een BIG geregistreerde arts, je kunt je laten testen en afhankelijk van de soort test kun je soms al snel de uitslag krijgen. Dit alles kan geheel anoniem. Woon je niet in de buurt van een SOA kliniek van OneDayClinic? Naast de klinieken, zijn er ook op verschillende locaties SOA testpunten. Hier kun je anoniem en snel op een SOA testen zonder afspraak. Je kunt gewoon naar binnen lopen. Een verschil met de SOA kliniek, is dat je bij een SOA testpunt geen consult met een arts hebt.

Laat je SOA testen zonder afspraak bij OneDayClinic

De testpunten van OneDayClinic zijn professioneel en snel. Bij de meeste SOA testen, kun je de volgende dag online de uitslag opvragen. Wij bieden ook de mogelijkheid van een ´SOA Test Only´. Hierbij koop je op onze website een SOA test. Je gaat naar één van onze SOA testpunten om bloed of een zelfswab af te laten nemen en je krijgt zo snel mogelijk de uitslag. Dit is ideaal als je zo anoniem mogelijk wilt blijven. Heb je bepaalde vragen, dan raden we je aan om wel een afspraak te maken met één van onze SOA artsen.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483