Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Trichomonas vaginalis test

Bang voor HIV/AIDS? Vandaag getest, morgen de uitslag, in Amsterdam zelfs in 2 uur*

Anoniem testen en behandelen
Geen wachttijd
Gecertificeerd lab en artsen

Heb je klachten? Doe dan een trichomonas vaginalis test

Dat je een SOA kunt oplopen door onveilig te vrijen, zal je ongetwijfeld bekend zijn. Maar er zijn verschillende soorten SOA´s. De meest bekende SOA´s zijn onder andere chlamydia en gonorroe. Een minder bekende SOA, is de parasiet trichomonas vaginalis. Deze SOA is dan wel minder bekend, als je hier onwetend mee blijft rondlopen, dan kan trichomonas vaginalis ernstige schade veroorzaken en vooral bij zwangere vrouwen. De SOA kan dan gevolgen hebben voor het ongeboren kind, zoals een vroeggeboorte of de baby heeft een te licht gewicht. Bij mannen kunnen de gevolgen leiden tot onvruchtbaarheid, al komt dit maar zelden voor.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

Waarom Onedayclinic?

  • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur (alleen in Amsterdam)
  • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
  • Cash betaling mogelijk
  • BIG geregistreerde artsen
  • Open avond en in het weekend

Waarom op trichomonas vaginalis testen?

Op trichomonas vaginalis testen is altijd verstandig, als je weet wat de gevolgen kunnen zijn. Maar je kunt op korte termijn ook al last krijgen van erg hinderlijke symptomen. Dit gaat dan vooral om vrouwen die symptomen van deze SOA krijgen. Dit gaat bijvoorbeeld om een stinkende geel/groene afscheiding uit de vagina en pijn, jeuk of branderigheid bij het plassen en vrijen. Hoewel mannen zelden symptomen hebben, kan dit uiteraard wel voorkomen. Dit gaat dan om ontstekingen in de plasbuis en afscheiding uit de plasbuis. Vooral als je deze klachten hebt, is op trichomonas vaginalis testen een verstandige stap.

Wat doen als de test voor trichomonas vaginalis positief is?

Als de test voor trichomonas vaginalis uitwijst dat je positief bent, dan moet je een behandeling ingaan. Een behandeling bestaat uit een antibioticakuur, waardoor je geheel van deze parasiet afkomt. Een behandeling kan altijd bij je huisarts, maar als je toch liever anoniem blijft, maak dan een afspraak met OneDayClinic. Bij ons mag je je anoniem laten testen en behandelen. Wij adviseren om ongeveer na 3 maanden nogmaals te testen, om te bevestigen dat de SOA daadwerkelijk verdwenen is.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483