Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA poli Bemmel

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Bezoek een SOA poli in Bemmel als je een vermoeden van een SOA hebt

Ervaar jij niet al te lange tijd nadat je onveilige seks hebt gehad bepaalde klachten? Dan kan het zomaar zijn dat je een besmetting met een SOA hebt opgelopen. Gelukkig zijn de meeste soorten SOA´s relatief gemakkelijk met medicatie te bestrijden en kun je er snel vanaf geraken. Maar hiervoor is het wel nodig om een SOA poli in Bemmel of omgeving te bezoeken. Je moet namelijk eerst een SOA test doen, om te bepalen welk soort SOA je hebt. Woon je in Bemmel? Dan is de kliniek van OneDayClinic in Nijmegen de dichtstbijzijnde locatie om je te laten testen.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Nijmegen

Oranjesingel 2a, 6511 NS Nijmegen
Gelderland
     085-0703483
maandag12:00 - 20:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdag9:00 - 12:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

2e verdieping
Parkeren voor de deur.
Openingstijden kunnen nog veranderen

Wil je een soa test doen en woon je in- of de omgeving van Nijmegen? Kom dan naar onze soa kliniek aan de Oranjesingel 2A in Nijmegen. Deze locatie is makkelijk te vinden met de auto en je parkeert voor de deur. Zelfs met het ov is de locatie zeer goed bereikbaar, vanaf het centraal station in Nijmegen is de kliniek op loopafstand: namelijk maar zo’n 10 minuten!

Binnen 20 minuten word je getest en de uitslag ontvang je binnen 2 werkdagen. In ons online testuitslagen portaal vind je je testuitslagen terug.

Wat kost een soa test in Nijmegen?

Wij werken met pakketten. Onderstaande pakketten zijn de meest gekozen pakketten. Let op: het is mogelijk dat jij een ander pakket of aanvullende testen nodig hebt en dat de kosten dus anders uitvallen..

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

Anonieme soa testen doe je in onze soakliniek in Nijmegen:

Een groot voordeel van OneDayClinic is dat je hier geheel discreet en anoniem laat testen op soa’s. In veel gevallen is OneDayClinic bovendien een stuk goedkoper dan wanneer je test via de huisarts.

Ook bij geen klachten SOA poli´s in Bemmel of omgeving bezoeken

Bij klachten of bepaalde symptomen zal het snel duidelijk zijn dat je besmet bent met een SOA en dat je op zoek moet naar SOA poli´s in Bemmel of omgeving. Maar het is misschien wel nog belangrijker om je te laten testen als je geen klachten hebt. Het is namelijk geen garantie dat je vrij bent van een SOA als je geen klachten ervaart. Er zijn diverse soorten SOA´s die niet direct klachten geven. In sommige gevallen kan het zelfs maanden of jaren duren voordat je klachten krijgt en de gevolgen kunnen ernstiger zijn. Hoewel je het van jezelf niet weet dat je besmet bent, ben je wel besmettelijk voor anderen. Je laten testen is daarom een vorm van verantwoording tonen.

Bij de SOA poli anoniem in Bemmel en omgeving laten testen

Is privacy erg belangrijk voor jou? Dan wens je misschien wel om zo anoniem mogelijk te blijven tijdens het testen? Wanneer je de kliniek van OneDayClinic in Nijmegen bezoekt, dan kun je in de SOA poli anoniem in Bemmel testen op een SOA. Je hoeft niet bang te zijn dat je allerlei persoonlijke gegevens bij ons moet achterlaten, wij vragen alleen een voornaam. Zo wordt je toch getest en blijft je anonimiteit gewaarborgd.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

  Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (In Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483