Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

SOA poli Schiedam

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Welke SOA poli in Schiedam kiezen voor een SOA test?

Neem jij de gezondheid van jezelf en van de partners met wie jij seks hebt serieus? Als jij regelmatig van partner wisselt en hierbij geen voorbehoedsmiddel gebruikt, dan is het advies om je regelmatig te laten testen op een SOA. Alleen zo kun je in de gaten houden of je wel of niet besmet bent. Eventuele symptomen zijn niet altijd een goede graadmeter, vooral ook omdat veel mensen geen symptomen krijgen. Het bezoeken van een SOA poli in Schiedam of omgeving is het beste alternatief als je onbeschermd seks hebt. Zo neem je toch de verantwoording voor jezelf en je partner(s) en ben je er op tijd bij als je toch besmet blijkt.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Rotterdam

Westblaak 92, 3012 KM Rotterdam
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag9:00 - 20:30
woensdag9:00 - 18:00
donderdag9:00 - 18:00
vrijdag9:00 - 18:00
zaterdag9:00 - 15:00
zondagGesloten

Momenteel gesloten

Wat is het adres en wat zijn de openingstijden?

OneDayClinic Rotterdam is een privékliniek welke ligt aan de Westblaak 92, in het centrum van Rotterdam. Vanwege de uitstekend bereikbare locatie in de randstad is onze kliniek in Rotterdam een fijne uitvalsbasis. Je staat zo bij ons voor de deur. Dus wil jij een soa test laten doen en woon je in Rotterdam of in de omgeving, zoals Dordrecht of Gouda? Dan kan je altijd snel bij ons terecht voor een soa test. Wij zijn vanaf de snelweg zeer makkelijk te bereiken. Ook met het openbaar vervoer is onze locatie goed bereikbaar. Vanaf Rotterdam Centraal station sta je binnen 10 minuten bij ons voor de kliniek.

Dankzij de ruime openingstijden van onze soa poli in Rotterdam en haar specialisatie in soa testen, kun je vrijwel altijd op dezelfde dag geholpen worden. Zowel overdag als ’s avonds, op werkdagen en in het weekend. Binnen 20 minuten wordt de test afgenomen, waarna je de uitslag binnen maximaal 2 werkdagen ontvangt. De uitslag bekijk je online via ons testuitslagen portaal.

Wat kost een soa test in Rotterdam?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Onze soa testen

Laat je in onze kliniek testen en diagnosticeren op:

Laat je je bij ons testen op een soa, dan gebeurt dit volledig anoniem. Wij vinden discretie erg belangrijk en dus staat dit hoog in het vaandel. Daarnaast is OneDayClinic vaak voordeliger dan wanneer je een soa test via de huisarts doet.

Welke SOA poli´s in Schiedam kiezen voor een SOA test?

Als je een SOA test wilt doen, dan is het belangrijk om hiervoor een betrouwbare en deskundige SOA kliniek te kiezen. Bij je keuze voor SOA poli´s in Schiedam en omgeving, kom je ook OneDayClinic tegen. Wij zijn een privékliniek en gespecialiseerd in het testen op SOA´s, maar ook in het behandelen. Voor Schiedam en omgeving, kun je een afspraak maken in onze vestiging in Rotterdam. Je krijgt dan een consult met een deskundig en BIG geregistreerde arts. Na het doen van de test(en), worden ze in een ISO-gecertificeerd laboratorium onderzocht en is de uitslag vaak al de volgende dag online te raadplegen.

De SOA poli anoniem in Schiedam bezoeken

Of je nu een test wilt doen of een behandeling wilt, je wilt uiteraard dat je bezoek aan onze SOA poli anoniem in Schiedam geschiedt. Niemand hoeft immers te weten dat jij een SOA test hebt gedaan, dit is iets persoonlijks. Dit is ook de reden dat veel mensen hiervoor liever niet naar een huisarts gaan. De huisarts blijft een bekende en dan voel je je misschien toch aangetast in je privacy. Wij bieden algehele anonimiteit bij het testen, analyseren en behandelen.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (In Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • R. Vink  BIG registratie no : 69927535201
 • C. Perik BIG registratie no : 39925593201

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483