Ivm de drukte bij het lab duren de uitslagen iets langer dan verwacht.

Anoniem testen  Geen wachttijden = snel getest

Soa poli Schipluiden

Bang voor een SOA? Vandaag getest, morgen de uitslag*

Anoniem testen en behandelen
Ruime openingstijden
Gecertificeerd lab en artsen

Ben je op zoek naar een SOA poli in Schipluiden?

Als jij je zorgen maakt of je misschien besmet bent tijdens een onveilig seksueel contact, dan doe je er goed aan om een SOA poli in Schipluiden of omgeving te bezoeken. Nu is het natuurlijk lastig om in Schipluiden zelf een SOA kliniek te vinden, hiervoor is de gemeente te klein. Maar omdat Schipluiden nagenoeg tegen Den Haag aanligt, kun je een afspraak maken met de vestiging van OneDayClinic in Den Haag. Ook Rotterdam ligt in de buurt, dus ook bij onze vestiging in Rotterdam kun je terecht. Door je te laten testen, kun jij je zorgen wegnemen.

Lees meer over: onze soa testen. Of vul de soa-testwijzer in voor meer informatie over jouw klachten.

OPENINGSTIJDEN

Tijden kunnen wisselen zie onze online agenda voor de definitieve beschikbaarheid voor elke dag. Omdat onze artsen hard nodig zijn in de strijd tegen het Corona virus kunnen onze openingstijden gewijzigd zijn. Het makkelijkste is om telefonisch contact op te nemen voor een snelle afspraak.

SOA Kliniek Den Haag

Regentesselaan 113, 2562 CR Den-Haag
Zuid-Holland
     085-0703483
maandag9:00 - 17:30
dinsdag13:00 - 20:00
woensdag9:00 - 17:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Momenteel gesloten

2e verdieping via de lift. Naast de regentesse apotheek.

Je wilt niet te lang wachten met een soa test, zeker wanneer je klachten hebt. Ook wil je zeker zijn van een uitslag die betrouwbaar is. OneDayClinic Den Haag garandeert een snelle, betrouwbare en bovendien anonieme soa test.

Wat kost een soa test in Den Haag?

100
Basis SOA test
Uitvoering in 15 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • + € 35 Extra lichaamslocatie
vanaf 200
Sneltesten
Uitslag in 90 min
 • Gonorroe
 • Chlamydia
 • HPV
 • HIV (RNA)

Waarom moet SOA poli´s in Schipluiden of omgeving bezoeken?

Waarom moet je de SOA poli´s in Schipluiden en omgeving van OneDayClinic bezoeken? Ten eerste omdat je zekerheid wilt hebben over je eigen gezondheid en omdat je anderen niet in gevaar wilt brengen. Als je besmet bent en onveilige seks blijft hebben, dan geef je een SOA erg gemakkelijk door. Dit is de belangrijkste reden en testen zou een gewoonte moeten zijn, telkens nadat je onbeschermde seks hebt gehad. Een tweede reden, is omdat OneDayClinic de enige door SOA AIDS Nederland erkende SOA kliniek in Nederland is. Daarnaast mag je van ons als privékliniek een zeer hoge kwaliteit verwachten, met zeer deskundige artsen en betrouwbare testen.

Kun je in de SOA poli anoniem in Schipluiden testen?

Het is mogelijk om in de SOA poli anoniem in Schipluiden te testen. Of je nu kiest voor de vestiging van OneDayClinic in Den Haag of Rotterdam, je bent altijd welkom en zonder dat je je persoonlijke gegevens aan ons hoeft door te geven. Hiermee garanderen wij je privacy en dit geldt niet alleen voor tijdens een anonieme SOA test. Wanneer uit de uitslag blijkt dat je besmet bent met een SOA, dan moet je je onder behandeling stellen. Ook dit mag in onze kliniek geheel anoniem.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de OneDayClinic is gemakkelijk. Je kan via onze website een afspraak inplannen (https://onedayclinic.nl/afspraak-maken/) of even bellen naar 085-0703483.

  Waarom Onedayclinic?

 • Enige in Nederland waarbij de uitslag in 2 uur! (In Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht)
 • Anonieme soa testen en behandeling ook mogelijk
 • Cash betaling mogelijk
 • BIG geregistreerde artsen
 • Open avond en in het weekend

Dienstdoende arts(en)

 • Amit Atwal
 • R. Vink BIG registratie no. 69927535201

Afspraak maken

Ongerustheid voor een SOA kan in je hoofd een steeds groter probleem worden. Blijf er niet mee rondlopen, maar doe een SOA test!
Laat je testen

SOA testwijzer

Welke SOA test heb ik nodig? Na het beantwoorden van de vragen krijg je een advies over welke SOA testen je het beste kan doen.
Naar de Testwijzer

085-0703483

Bel direct voor het maken van een afspraak. Advies door een ervaren arts en volledig anoniem. Vandaag getest, morgen de uitslag*.
Bel 085-0703483